Foto My Little Box /Pinterest

6 juli 2010

 


Beautiful Sweden

 

  
 

 Foto's: Atelier September
Wonen Landelijke Stijl
Cedante webwinkel
Elle Wonen
Atelier de Campagne

16 opmerkingen:

Lynda zei

oooooooooooo ZO moet ik dat dus doen......manlief en kids in de auto snoeren en zelf achter het stuur plaatsnemen, en dan gewoon tuffen, geen kip die het merkt;)!
Ik zou het wel willen, maar manlief ziet "het"niet........NOG niet..*grijns*.......

Groetjes
Lynda

willy zei

Als je zulke logjes blijft maken sta ik hier elke dag op de stoep. Zo'n prachtig blauwgrijs huis met stokrozen. Ik sta ook elke keer bij de makelaar te kijken, voor het geld hoef je het niet te laten.
De vorige keer schreef ik dat we net terug waren maar ik had er niet bij geschreven dat we over 2 maandjes weer gaan.
Volgende keer weer een Zweeds logje?

Greet zei

Oh Hennie, dit was echt grappig te lezen dat je uiteindelijk toch in Zweden was beland!! Wel,een huis in Zweden? Ja hoor, ik ga met je mee!!
Prachtige foto's die je hebt gepost!
Groetjes,
Greet

vosges paris zei

hier hou ik nou van gewoon op de bonnefooi.. een hele andere kant op ;) t ziet er prachtig uit allemaal ;)

oma leentje zei

WAha dat heb je heel slim gespeeld zeg . Via Frankrijk op de weg naar Zweden terecht komen. Heel link van je ahahhaahahahhaahahahh Alleen de stokrozen heb ik mooier maar voor de rest zou ik best een keertje naar het Noorden willen. Heerlijk lijkt me het daar.

Yvonne zei

Haha, Wat een leuk verhaal.
Ja, ik heb dat met Noorwegen.
Niet te warm en een mooi landschap.
En het lijk mij te gek om daar te zijn.

Mijn EEGA is anti Frans ( de bevolking dan ... ) het land is natuurlijk prachtig.

Maar, OOIT...een keer naar Noorwegen!!
Gr Yvonne

Jeanette zei

Ik ben toch ook wel een redelijk fanatieke Francofiel. Scandinavie trekt ons (nog) niet echt. Maar als jij zo door blijft gaan met dit soort berichtjes dan raken wij langzamerhand toch erg geinteresseerd in Zweden.

Groet,
Jeanette

Home and Lifestyle zei

Zeg Hennie, wil je even ophouden met je Zweedse posten, het is hier weer helemaal mis met mij...zit weer helemaal in een Zweedse trance! Want ik zit hier zó te genieten...en je verhaal over de gemiste afslag is ook heel erg leuk, heb er helemaal beelden bij!

Ik heb ook al vaak op de Zweedse huizen site gekeken! Het kost niet veel, maar ja...het is zo kansloos om verliefd te worden op een huis, terwijl je de omgeving nog nooit hebt bezocht! Maar als jij een huisje koopt, ga ik graag mee om jou te laten weten of het huis mij aanstaat ja of nee ha ha! Interieuradviezen hoef ik jou tenslotte niet te geven ha ha!!

Bedankt trouwens voor je lieve reactie op mijn post!! En zo dadelijk...onze mannen aanmoedigen! Veel plezier! Lieve groet, Ingrid

the.neo.lifestyle zei

Hallo,

zoals altijd mooi.

Grappig die foto met kast en twee medici urnen op, heb er juist zo twee gekocht :-)

David

Haikey zei

Ziet er prachtig uit!
Zou ik zo willen wonen ;-)

gr, Haikey

Collie-Collie zei

Ooooo, dat is een bak!! Hahaha, ik zie het helemaal voor me, richting het zuiden en dan belanden in het noorden, zweden.

De foto's zijn schitterend!! Ik wil gelijk wel in zo'n huisje.... wat een rust, eenvoud en sfeer!!

Prachtig!!

Groetjes, Collie

Corine zei

Wat een verhaal! Prachtige foto's, maar ik hou het toch bij Frankrijk voorlopig :)
En niks op de bonnegok, ik wil weten waar ik terecht kom!!
En wat wordt het (per ongeluk) dit jaar?
Groeten, Corine(THUIS)

Janny zei

Wat een geestig verhaal, Hennie.
Het zijn ook hier weer prachtige opnames. Wij gaan binnenkort een paar kleine Griekse eilandjes bezoeken. Maar wie weet wat er nog eens gebeurt?
Liefs,
Janny

zouthout zei

Hahaha... ik ben al vijf jaar om, maar wel gekozen voor 1 van de zonnigste plekjes in Zweden.... Kijk maar op mijn blog hoe lekker zonnig het is!

Zie ik je bij ons in Zweden ;)

lia zei

Weet je als ik sommige posten lees dan kan ik zo jaloers zijn op jullie. En dat is omdat je zo makkelijk in de auto stapt en gewoon wel ziet waar je terecht komt. En hier komt het. Angst in de auto..... Het is al een heel stuk minder geworden maar als we vroeger met de kids naar Limburg reden dan was ik al blij dat we er waren. En manlief vind het dan ook niet fijn met mij in de auto. Maar ja, ik ook niet met hem hihi. En dan kun je wel gaan vliegen, maar ik ga daar echt niet rijden..... Vorig jaar in Egypte in een busje gestapt, want er gebeurt niets. Nee, nee alleen een hartaanval zowat.
Maar wie weet OOIT.......en ondertussen geniet ik van al jullie plaatjes.

Romy zei

Je staat bij mijn links maar ik zie nu pas je post....huh?
Maar goed zal je maar even toevoegen als volger kan er niets meer mis gaan want ik vind je Blog geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!