Foto My Little Box /Pinterest

29 april 2011
Royal Wedding SuiteWat zullen ze moe zijn na deze enerverende dag......Eerst maar even lekker zitten.....

Schoenen uitschoppen.....


Tanden poetsen.....
Nog even een warm bad nemen.....


En dan lekker slapen ;-)
Foto’s 1 : Style Hyves   Foto 2 : www.elizabethousestlouis.blogspot.com    Foto 3: High Society Bridal   Foto 4 : French Style House blogspot 

25 april 2011

 


French Country HouseLogeren in een idyllische Bed and Breakfast, ontbijten in de weelderige tuin van een oud Frans landhuis, rondstruinen over brocante en antiekmarkten. Wie een origineel logeeradres in Noord Frankrijk zoekt moet beslist eens een kijkje nemen op:


Deze sfeervolle B&B locatie ligt in het glooiende heuvellandschap van Normandië. Eigenaresse Sharon Santoni organiseert in de maanden mei en juni enkele Brocante Tour weekends voor haar Bed and Breakfast gasten. Ze neemt je mee naar de allerleukste brocante markten en antiekwinkeltjes in de omgeving, naar een bijzonder brocantehuis uit een Frans woonmagazine, en naar haar favoriete restaurant in Evreux waar je samen met chefkok Xavier een kooksessie kunt volgen. 
 
Foto's 1 t/m 4 My French Country House
Foto 5/6 Clos de Mondetour

Logeren kan op beide locaties.
18 april 2011


In de Nije PoorteAfgelopen weekend was er een brocante en antiekmarkt in Wijk Bij Duurstede. Twee dagen lang stond het oude stadje in het teken van kunst, antiek en brocante , en veel winkels en galerieën waren geopend. Omdat ik lang geleden in Wijk heb gewoond, leek het me leuk om er weer eens even rond te kijken. Slenteren langs de brocantekraampjes bij het kasteel, dwalen door de oude straatjes in de binnenstad, en brunchen langs de Lek. Natuurlijk ook een bezoekje gebracht aan  woonwinkel "In de Nije Poorte". Deze sfeervolle winkel is gevestigd in een monumentaal pand in de Oeverstraat . Je vindt er tijdloze meubels, Zweeds antiek, robuuste tafels, en exclusieve woonstoffen.  De eigenaar vond het geen probleem dat ik een paar foto's maakte. Kijk ook eens op www.nijepoorte.nl
13 april 2011

 

Classic Touch


Niet trendy en niet stoer, maar een tikje klassiek. Voor de webwinkel heb ik vorige week een paar nieuwe items gefotografeerd: Brocante wandlampen, gietijzeren fonteinen, stenen bustes, en oude lijsten. Niet iedereen is een liefhebber van klassiek, maar soms kunnen klassieke items extra uitstraling en een vleug grandeur aan je interieur geven. In een modern interieur zorgt het zelfs voor spannende contrasten.
  
                                          Foto’s : Room 17

10 april 2011Zonnige Lentedag


Vandaag beloofd het een heerlijke lentedag te worden. Echt een dag om te genieten van de zon en de natuur. Ik was vanochtend al vroeg uit de veren en heb een rommelmarkt bezocht, niets gevonden, dus ik ga nu lekker aan het werk in de tuin.

Ben benieuwd wat jullie vandaag gaan doen.....


Foto’s: Skona Hem
6 april 2011
Mart Magazine
Gisteren viel er een aangename verrassing op de deurmat: Het nieuwe "Mart" magazine met daarin de foto's die fotografe Anneke Gambon eind vorig jaar van ons huis heeft gemaakt. Wat is het toch ontzettend leuk om je eigen huis in een woonblad terug te zien. Spannend en verrassend! Hieronder alvast een paar gescande pagina's. Op de site van www.martkleppe.nl kun je het magazine on line bekijken.


"Mart" verschijnt vier keer per jaar, en is via de website aan te vragen (gratis). Doen!
Room Seventeen in Mart Magazine
1 april 2011

Photo: House DoctorInspiratie


Een mooie combinatie: Zachtblauw met grijs.                             Tijdloos, kalm en rustgevend.
Farrow and Ball heeft onlangs drie nieuwe grijstinten gelanceerd: Plummet ( loodgrijs) , Manor House Gray ( steengrijs) en Mizzle               ( blauwgrijs).
Prachtige tinten om in je interieur te gebruiken, je krijgt meteen zin om de kwast te pakken.

Photo: Le 33Photo: Gamla Skolan


Photo: Lille Vildand


Photo : Maison Cote Ouest