Room 17

Room 17

29 juli 2011


Outdoor Kitchen


We gaan opnieuw een koel weekend tegemoet, maar als we de berichten mogen geloven wordt het vanaf volgende week weer zomers en warm . Dus heb ik alvast een beetje tuin en buiteninspiratie opgezocht. Op de blog Hvitur Lakkris zag ik deze bijzondere buitenkeuken staan. Geen glimmende high tech keuken van larikshout met Boretti inbouw unit, maar een romantische keuken in brocante stijl .Met een beetje fantasie maak je deze keuken in je eigen tuin.
Ik ben weliswaar geen keukenprinses, één keuken ( binnenshuis) vind ik meer dan genoeg, maar wat heerlijk om naar deze mooie plaatjes te turen.





Foto's Hvitur Lakkris blogspot

10 juli 2011

 

Zomervakantie


Bloggen tijdens de vakantie. De een vindt het maar niets, de ander vindt het een verademing.Ik behoor tot de laatste categorie en heb speciaal voor mijn vakantie een Wireless 150N Adapter aangeschaft voor een optimaal draadloos bereik. Geen gepruts in bibliotheken of internetcafes, maar bloggen vanaf een zonnig terras in La Douce France. Hopelijk lukt het me om een paar posten plaatsen, want deze zomer combineren we onze vakantie met de inkoop van brocante, en natuurlijk hou ik jullie graag op de hoogte van alle leuke markten en vondsten. De berichteneditor blijft ingeschakeld, dus wil je een berichtje achterlaten, gewoon doen!



5 juli 2011

Fotoshoot




Fotoshoot en Hectiek



De vakanties zijn begonnen, maar hier in het Noorden moeten we nog even doorzwoegen tot eind juli. Hectische weken dus.          Bestellingen moeten verstuurd, de boekhouding moet bijgewerkt, en omdat ik ook nog een onderwijsbaan heb ben ik druk met rapporten en oudergesprekken.
Verder is er deze week weer een fotoshoot in ons huis. Geen reportage voor een woonblad deze keer, maar een shoot voor behangfirma The Design Department. Twee dagen lang dient ons huis als decor voor het fotograferen van de nieuwe behangcollectie. Vanochtend vroeg is het stylingteam hier al neergestreken, en er wordt volop gesleept met behangpanelen, meubels en attributen. Morgen nog meer heisa want dan komen er 6 fotomodellen op bezoek, zij gaan samen met de nieuwe collectie op de foto.
Wordt vervolgd !







Even snel een foto gemaakt van het prachtige nieuwe (keuken)behang uit de serie Blanc d'Ivoire.

1 juli 2011

                                         Foto Room 17

Luiken en Lantaarn



Al zeven weken lang wordt er druk geklust aan het tuinhuis. Vorige week is het dak geplaatst, en volgende week wordt de vloer gelegd. Zo langzamerhand komt het einde dus in zicht. Gisteren alvast een van de buitenluiken opgehangen. In eerste instantie had ik zes luiken uitgezocht, maar dat bleek toch een beetje teveel van het goede. Nu hangen er twee, en dat is precies goed. Op die manier blijft er nog wat ruimte over op de gevel, en kan ik hier en daar een klimhortensia en een paar stokrozen planten. Altijd sfeervol die groene gevelbegroeiing. De luiken zijn nieuw, had liever paar oude gehad, maar de goede maat was niet te vinden. Ook alvast opgehangen, een nieuwe grijze buitenlantaarn. De ijzeren ornamenten heb ik een tijd geleden op de rommelmarkt gekocht, ze hebben een likje witte verf gekregen en kunnen straks misschien als hoekornament onder de verandapaal.



 




Foto's Room 17





Een groene gevel, altijd sfeervol.
Foto Flickr.com