Foto My Little Box /Pinterest

23 december 2011Christmas is Coming


De boom versieren, het huis in kerstsfeer brengen, de boodschappen halen, nog snel even een paar cadeautjes kopen. Wat zijn we toch druk allemaal zo kort voor de kerst. Je zou bijna vergeten dat kerst een feest van bezinning, samenzijn en geborgenheid is.
Vandaag daarom een anti stress (b)logje met inspiratie foto's van Internet, een gedicht van poemhunter.com, en een rustgevende muzikale link van You Tube ! Enjoy!
Fijne Feestdagen allemaal.

http:/

/www.youtube.com/watch?v=q7ThedzFKdM&feature=re

                      
                   Christmas Gift Suggestions:                   To your enemy, forgiveness

                     To an opponent, tolerance

                       To a friend, your heart

                        To a customer, service

                             To all, charity

                  To every child, a good example

                           To yourself, respect


                                                          A. Owen  

 


20 december 2011Christmas Dinner


Menigeen verheugd zich op de voorbereidingen van het kerstdiner, maar voor mij is het geen hot issue. Ik hou niet van koken, dus het kerstdiner is zo ongeveer het laatste waar ik me druk over maak. Op Eerste Kerstdag krijgen we familie en vrienden op bezoek en omdat iedereen weet dat ik niet bepaald de sterren van de hemel kook, hebben we besloten om allemaal een gerecht voor te bereiden. Aan mij de eer om het dessert te verzorgen, een niet al te zware opgave, maar als ik de Tiramisu met limoncello , Straciatella panna cotta en Berry cherry brownies recepten op Internet zie staan, zakt de moed me in de schoenen. Eerlijk gezegd heb ik helemaal geen zin om alle ingrediënten bij elkaar te sprokkelen en ermee aan de slag te gaan. Ik denk dat ik een dezer dagen toch maar een kant en klaar dessert uit de supermarkt haal. Even snel naar het BP tankstation rijden is natuurlijk ook een optie, nog twee stempels te gaan op mijn benzine spaarkaart, en ik mag een gratis ijstaart uitkiezen ;-))

15 december 2011

Scandinavische Inspiratie

Foto via Sjarmerende JulScandinavische
 
decembersfeer


Op bijna alle blogs is het volop Kerst, de mooiste bomen, ballen en decoraties komen voorbij. Ook de Scandinavische blogs zijn al helemaal in "Jul " sfeer. Nu nog een pak sneeuw en de kerstidylle is compleet. Dit weekend worden de eerste winterse buien verwacht, dus wie weet! Voorlopig moeten we ons nog even behelpen met regen, hagel en storm. Niet zo erg eigenlijk, want terwijl de wind om het huis giert en de regen tegen de ramen klettert, schuif je lekker achter je pc en pluk je de mooiste inspiratie foto's van internet.

Foto 2 Landliv I Norregard
Foto 4 Lilla Blanka
Foto 5 Vit Hus Med Vita KnutarFoto 6 LoppislivFoto: www.madeinpersbo.comFoto 8, 9, 10 Min Lilla Veranda
12 december 2011

Foto InternetDecembermiddagEen foto met een warme wintersfeer, sneeuw en ijs zijn niet te zien, maar toch straalt de winter je tegemoet. Geen idee waar de foto vandaan komt, hij is op diverse blogs te zien en ik plaats hem ook maar even want misschien heb je hem gemist.

Kaarslicht en een winters sfeertje waren gisteren ook te vinden tijdens de Open Huis middag van Room 17. Guur en koud was het, maar dankzij een knapperend vuurtje in de vuurkorf, veel kaarsen, en warme koffie en kaneelthee was het zeer gezellig.

Zondag aanstaande (18 december) is er een extra Open Huis , heb je zin om langs te komen, stuur dan even een mailtje (info@room17.nl) en je ontvangt adres/route en tijd.

Extra Open Huis zondag 18 december


            

                                                             Foto’s Room 175 december 2011

Foto InternetDecember hectiek


Het is december en Sint Nicolaas en de Kerstman maken overuren. Ook hier bij Room 17 is het druk en hectisch. Bestellingen inpakken, dozen sjouwen, pakketten naar het postkantoor brengen. In de natte sneeuw en striemende koude regen wel te verstaan, want het weer begint zo langzamerhand een beetje winters te worden. Gelukkig heb ik een comfortabele Rudolph met vier wielen en een motor ;-) .
Over Rudolph gesproken, de geweien zijn zéér favoriet dit jaar, wil je er nog een bestellen wees dan snel, ik ben bijna door de voorraad heen.  Fijne week allemaal!


Inpakken, inladen en versturen……

1 december 2011
Decemberkandelaar


Geen tekst vandaag (in verband met de decemberdrukte) alleen een paar sfeerfoto's.

Alvast een heel fijn weekend!