Room 17

Room 17

28 maart 2012

Brocante seizoen

Foto Pinterest


Brocante Seizoen


Het brocanteseizoen is van start gegaan, en de aprilmaand staat weer bol van de activiteiten. Tijdens de Paasdagen zijn er extra veel fairs en vlooienmarkten in binnen en buitenland. ( Zie brocantekalender  www.allesbrocante.nl ) Hopelijk blijft het aangenaam en zonnig lenteweer want dan is slenteren over een markt en uitblazen op een terrasje nog veel leuker!

Binnenkort vertrekken we richting België en daarna is Frankrijk aan de beurt, ik heb er veel zin in! Maar eerst staan er nog een aantal andere zaken op het programma, hectische weken op mijn werk, vergaderingen, en een paar vervelende afspraken in het ziekenhuis.
Daarna hopelijk veel zon en brocante ;-)



23 maart 2012



Lentedag
 

Alweer een prachtige zonnige lentedag! Geen werk en geen verplichtingen vandaag, dus thee gedronken in de tuin, de Ariadne Brocante Special uitgelezen, stokrozen en lupines geplant, en een knisperende droge was van de lijn gehaald. Straks nog even genieten van de merel die hier elke avond klokslag zeven uur in de tuin begint te fluiten. Lente, heerlijk!









19 maart 2012

Tuintafel



Tuintafel


Onze tuintafel heeft een nieuw blad gekregen, 150 kilo hardsteen ligt er op het onderstel, een heel gewicht. Op de foto lijkt het blad een beetje blauwgrijs, maar in het echt heeft hij een mooie matgrijze tint. De randafwerking is strak, dus geen klassieke ( papegaaienbek)rand, want dat werd qua prijs een beetje te gortig. De hortensia's staan er even voor de show, het is 's nachts nog te koud dus ze moeten eigenlijk weer naar binnen. Heeft iemand nog een leuke suggestie voor de grijze plantenbak? Violen en narcissen staan al op de andere tuintafel, dus wat zet ik in deze lange bak?





6 maart 2012

New Arrivals



Stoere Spullen


Kransen, kruiklampen, houten troggen, en stoere potten. Er zijn weer prachtige spullen in de webwinkel binnengekomen. Ook weer enkele Keulse potten op voorraad!
Neem gauw een kijkje in de shop:
http://www.room17.nl

( New Arrivals )



























2 maart 2012



Tuinvijver


De hovenier is begonnen met het uitgraven van onze vijver. Kruiwagens vol met zand worden af en aan gereden, en in het midden van de tuin gaapte gisteren een groot zwart gat. Vandaag is de vijver gevuld met water en volgende week beginnen we met de afwerking van de vijverrand. Het eindresultaat laat nog even op zich wachten, voorlopig zijn we druk met het opruimen van alle zand en moddertroep. Op de vijverfoto (van internet) alvast een klein beetje een idee van hoe het ongeveer gaat worden.





Vijverfoto van internet, dus niet de onze ;-)
                                              Foto: Van Raaijen Tuinen