Foto My Little Box /Pinterest

30 september 2012

 Foto: Henksfotospace
 
 
Druk
 
 
Naar de rommelmarkt in Friesland, naar een brocanteadresje om de nieuwe aanvoer uit Frankrijk te bekijken, naar het tuincentrum en naar de bouwmarkt om een paar liter verf te kopen. Naar een adres om een oude tafel ophalen, naar een handelaar in oude bouwmaterialen om een paar luiken en deurpanelen te bekijken, en daarna snel naar de timmerman om vijf gruttersbakken op te halen.
Mijn zaterdag was weer vol en druk. Vandaag dus even niks, alleen een kast verven, een nieuw stylingplan voor een klant maken, de buxus bijknippen, bloggen en aarghhh....wat is het toch moeilijk om niets te doen. Maar ik ga het proberen want het beloofd een mooie zonnige herfstdag te worden :-)
 
 
 
 

 

26 september 2012

 
 
New Arrivals
 
 
Begin deze week trok de eerste herfststorm over het land.
Veel heb ik er niet van meegekregen, want terwijl de wind om het huis raasde, zat ik te zwoegen op een nieuw CMS systeem voor mijn website. Small, Simple and Smart had ik begrepen  maar in de praktijk bleek het programma toch een stuk lastiger dan ik had gedacht. Nieuwe codes, nieuwe uploadsystemen, en een hoop insert image gepruts, maar uiteindelijk is het me dan toch gelukt om een aantal updates in de New Arrivals rubriek te plaatsen. Neem gauw een kijkje op de site:  klik 
Mooie sobere spullen van hout, jute en riet, helemaal passend bij de sfeer van het seizoen.
 

22 september 2012Herfst


Vallende bladeren, frisse nachten en natte dagen. De herfst is vandaag officieel begonnen. Niet mijn favoriete seizoen, maar wel een seizoen waarin we het weer extra gezellig kunnen maken in huis. Kaarslicht, haardvuur, kaneelthee en warme appeltaart .

De webshop ( hij is weer online!) wordt volgende week gevuld met mooie ( najaars) spullen, dus heb je tijd kom dan even binnenwippen.

14 september 2012

Weekend en Website bericht


 
 


Foto Pinterest
 
 
 
Weekend
 
 
Een onstuimig dagje hier in het Noorden met veel wind en regen, de herfst deelt haar eerste speldenprikken uit. Bomen en struiken zijn nog redelijk groen, maar hier en daar zie je de eerste verkleuringen. Gelukkig wordt het dit weekend weer iets zonniger, dus met een beetje geluk kunnen we nog even buiten zitten. Op deze witte bearchairs ( Pinterest) met een nazomers appeltje binnen handbereik is het in ieder geval geen straf !   

Website bericht : In verband met onderhoudswerkzaamheden is  www.room17.nl   tijdelijk niet bereikbaar. Hoop dat maandag 17 september alles weer on line staat.

10 september 2012

 
 
Nazomerfruit
 

 
Zonnige septemberdagen met extreem hoge temperaturen, we beleven momenteel een prachtige nazomer. Nog even genieten van de warmte voordat we de frisse natte herfst induiken.
Ook het fruit smaakt weer heerlijk rond deze tijd van het jaar. Eergisteren kocht ik een paar emmers met appels en peren, nee, niet voor het maken van taarten of jam, maar voor de tuintafel en de webshop :  klik
 
  

4 september 2012

Bed and Breakfast tip

 
 
Jadis et Naguere
 
 
Een sfeervolle Bed and Breakfast  in een klein Belgisch dorpje......
Vijf mooie gastenkamers ingericht met brocante. Nostalgische bedden, oude ladenkasten, sleetse tafels, oude koffers en manden, prachtig linnengoed. Een romantische binnenplaats met rozentuin waar je heerlijk in het zonnetje kunt zitten, een grote gezellige keuken, warme broodjes uit de Aga Cooker, een zithoek in Franse stijl met open haard, en een kleine bibliotheek met interieurboeken en woonmagazines.
Eigenaresse Silvie heeft haar Bed and Breakfast met veel passie en gevoel voor styling ingericht. Wie bij haar logeert kan rekenen op een warm onthaal en een dikke knuffel bij vertrek.
Een absolute aanrader dit adres, en ook nog eens ideaal gelegen in de driehoek Brussel/Luik/Tongeren (brocantemarkten).
 
Tip: Wij logeerden in kamer 4, de Gustaviaanse kamer met zachte grijsblauwe tinten, en een badkamer in Jeanne d'Arc Living stijl.
( Flatscreen en Wifi aanwezig ).
 
 1 september 2012

Nazomeren

Foto French Home/Josephine Ryan via Linen and Lavender
 
 
Nazomeren
 
 
Het is alweer september, de tijd vliegt voorbij. Terwijl sommigen zich verheugen op het najaar, hoop ik ( zomermens) dat het nog even flink gaat nazomeren. Nog even genieten van de laatste warme zonnestralen, en nog niet denken aan donkere avonden, en natte dagen.
 
Weersverwachting zondag 2 september tot donderdag 6 september:
Rustig en vrijwel droog nazomerweer met wolkenvelden maar ook geregeld zon.
Maximumtemperatuur 22 graden.
 
Bron: Buienradar.nl
 

Fijn weekend!