Foto My Little Box /Pinterest

16 september 2013

Vroege herfst


Vroege Herfst


De herfst is in aantocht. Frisse natte dagen en donkere dreigende regenwolken.
s 'Ochtends is het vochtig en nevelig en in de tuin hangen de spinnen alweer in hun web.
Vandaag is het gelukkig droog en zonnig, dus ik waan me nog even in de nazomer.
Van mij mag de herfst gerust nog een poos wegblijven.
Een hele fijne week allemaal!

Foto's : Pinterest 

28 opmerkingen:

Tre Engler zei

Åååå...for noen vakre høstbilder:)
Ønsker deg en herlig uke
Klem Merete

amy zei

Ja we vallen ineens in de herfst ,maar ach ,we hebben een prachtige zomer gehad toch?
De zon schijnt nu weer volop ,wel heel veel wind
Groetjes Amy

Janny zei

Wat een prachtige foto's. Zo sfeervol. Ja, dat sfeervolle van de herfst vind ik dan wel weer leuk, maar de koude en nattigheid kan me gestolen worden.
Hoe dan ook, zullen we er aan moeten geloven. Maar we mogen niet klagen: het was een prachtige zomer, qua weer.
Janny

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

tja we krijgen het nu eenmaal dus hik ik er niet tegen aan en geniet er lekker van ....net als janny doet het mijn lichaam ook niet goeds maar ja proberen het goede er maar van te zien dus lekker de natuur in en genieten van al de mooie kleuren en de dingen die de natuur ons geeft dit seizoen ....heerlijke sfeer plaatjes ...wens je een fijne week lieve groet rosita

inge van der sanden zei

Ook al hou ik van de Herfst, ik hoop wel op een mooie nazomer.
Mooie foto's heb je geplaatst.

Groetjes,
Inge, my choice

Home and Lifestyle zei

Ik kan mij helemaal vinden in je woorden Hennie! We hebben jaren geleden op 1 november in de tuin de verjaardag van onze jongste dochter gevierd...hmmm...als het dit jaar ook tot die tijd mooi weer blijft, zal ik daarna niet meer zeuren ;-).

Lieve groet, Ingrid

Marjon zei

Zoals de weerman voorspelt...de hele week slecht weer maar in het weekend krijgen we prachtig nazomerweer...Ik vind het herfstweer niet erg...maar dat weet je inmiddels haha...fijne week en lieve groet Marjon

It's me zei

Heerlijk lijkt me dat Hennie!!....geniet van een hele lange nazomer.....liefs van mij...x !

lia zei

Het weer...., iedereen denkt er weer anders over. Eerlijk gezegd, en ik durf het bijna niet....., ben ik blij dat het warme weer voorbij is. Ik vond en vind nog wel dat de zomer heerlijk is. Maar door de overgang heb ik zo enorm veel last van opvliegers dat ik die warmte totaal niet meer aan kon. En dan kun je ook niet genieten van het weer, maar zo rond de 20 graden tot november vind ik wel ok....

Miranda zei

Vandaag nog een prachtige dag met zon en een blauwe lucht...

ida zei

Ik heb geen moeite met welk jaargetijde dan ook ,we moeten het maar nemen zoals het komt dus wie weet kunnen we nog in het weekend na zomeren !
Mooie foto's Hennie
Liefs Ida

ida zei

Ik heb geen moeite met welk jaargetijde dan ook ,we moeten het maar nemen zoals het komt dus wie weet kunnen we nog in het weekend na zomeren !
Mooie foto's Hennie
Liefs Ida

Anita zei

Ik hoop op nog heel veel mooie en zonnige herfstdagen!
Zodat straks de winter niet zo lang duurt ;-))
Maar gezellig vind ik het wél: straks die herfstkleuren, gordijnen dicht, kaarsjes aan!
Vraag me wel af hoe het met je gaat?! Warme knuffel x
Groetjezz lfs mij

Roelie Steinmann zei

Ineens is het herfst, maar misschien komen er nog een paar mooie nazomer dagen, ik hoop het.

Fijne week, Roelie

het Moonhuis Monica zei

Ik hou van alle jaargetijden, dat was vroeger wel anders, ik vond het vreselijk als het herfst werd, nu niet meer, ik vind het prachtig om de natuur te zien veranderen. De tijd gaat zo snel dat het weer voorjaar is voor je het in de gaten hebt!!

Liefs Monica

Anneke zei

Ik ben in het goede land geboren. Elk jaargetijden heeft z'n bekoring vind ik.
Liefs Anneke

Marjonel M zei

Hoi Hennie, wat hebben we genoten van de zomer, maar ik verlang wel naar de herfst nu.

Lieve groet, Marjonel

Passione Helena zei

Ja brr..vorige week nog languit in de zon en nu languit voor de kachel ;-) hihi Het is wel even wennen deze overgang maar wat hebben we een prachtige zomer gehad. Er zullen vast nog wel hele mooie dagen komen, alleen de zomer is nu echt voorbij.

Wat fijn dat je samen met je vriendin op vakantie bent geweest en het je goed heeft gedaan Henny. Ik hoop dat je de energie een tijdje vast kan houden. Je hebt prachtige spullen meegebracht voor je webwinkel.

Veel liefs,
Helena

Gerry zei

Dat de herfst komt vind ik geen probleem. Ik hou van het jaargetijde.
Eigenlijk vind je alles erin terug. Alleen langdurige regen vind ik minder!
Ik wens je toch een goed seizoen!

Liefs, Gerry

Mooi Homestyling zei

Ik kan er gelukkig van genieten. Ik vind het een mooi en gezellig jaargetijde. Het brengt veel gezelligheid met zich mee; kaarsjes, haardje, plaid op de bank, lekkere appeltaart, pruttelende stoofpotjes, pompoensoep etc.
Ik snap dat ieder seizoen voor jou nu ook weer een beetje 'nieuw' is en dat dat gepaard gaat met emoties. Daarom denk ik regelmatig aan je. Zeker als ik op onze overloop kom waar de gietijzeren pot die ik bij je heb gekocht staat.
Lieve groet,
Karin

Alie zei

Ben het helemaal met je eens! Wat hebben we kunnen genieten van deze prachtige zomer. Iedereen was daar zo aan toe na die lange winter en de afgelopen jaren met veel regen. Vind het altijd jammer als deze mooie tijd weer voorbij is, ben ook echt geen herfst- en wintertype.

Nancy B. zei

Elk jaargetijde heeft zijn charme vind ik. De herfst leent zich uitstekend om de boel binnen weer gezellig te maken. Daar hou ik wel van. De herfst is prachtig op de vele buien na dan... Groetjes, Nancy

Mirjam zei

Hoi Hennie,
Tja, het weer, wat jammer dat het zo is omgeslagen hè? Ik had best zin in de herfst, maar ik ben de vele regen nu wel weer een beetje zat hoor. Zo kil als het meteen is, wil weer heel graag een beetje zon....
Mooie plaatjes, lekker sfeervol...
Ik wens je een heel fijne avond,
Lieve groet,
Mirjam

Pure & White zei

Ha Hennie,

als het eenmaal echt herfst is, dan kan ik er ook heel erg van genieten, maar ik heb altijd een beetje moeite de overstap van het 1 naar het andere seizoen te maken..;-)

Mooie foto's!

Lieve groet!

Dineke

Le Style zei

Dit zijn wel hele sfeervolle herfst 'plaatjes' !
Ook ik had gehoopt dat we nog lekker lang gingen nazomeren, maar helaas. Ben momenteel al snipverkouden ;-) Misschien komen er nog mooie zonnige dagen.

Liefs,
Yet

Hann¥ zei

Ik hou van elk seizoen....hoe de natuur veranderd....maar nog een beetje zon mag altijd....een nazomertje is ook niet verkeerd ;-)

Liefs Hanny

Anita r zei

Fijn wekend.

gr. Anita

MODERN COUNTRY zei

Thank you Hennie for lovely message you left in my blog! It is always so nice to hear from you. I love the change of season, although I will miss being more outdoors. I hardly spent any time in front of the computer at all these last few months. It was a welcome break. We really had the best summer in decades didn`t we?

I hope the warmth and pleasure of summer made you feel happy.


Have a beautiful weekend ~ Aina