Room 17

Room 17

27 januari 2014

Preview


               
Preview
Headers die niet in beeld komen, menu's die niet optimaal werken, lettertypes die verkeerd worden weergegeven op smartphones en tablets. Wat is het toch een klus om een nieuwe website in elkaar te sleutelen! Circa 30 browsers uitgetest, fouten opgespoord, en oneffenheden weggewerkt. De proefversie van mijn nieuwe site komt perfect in beeld met Chrome en Firefox, maar Internet Explorer geeft problemen ( logisch natuurlijk want IE is een hopeloze browser). Hulp ingeschakeld van mijn pc man om te kijken of de onvolkomenheden nog verholpen kunnen worden. Ondertussen ben ik druk bezig met het controleren van de teksten, en het plaatsen van de laatste artikelen.
Op bovenstaande foto alvast een preview van de nieuwe home page, binnenkort lancering van de site!

19 januari 2014

Reportages



Vivere Country


Afgelopen zaterdag viel het Italiaanse woonmagazine "VIVERE COUNTRY" bij mij op de deurmat met daarin een reportage over Room 17. Wat een leuke verrassing ! Heb genoten van alle mooie foto's, en moest een beetje grinniken om mijn duffe Hollandse naam. Signora Hennie.....wat een oubollige Italiaanse combi ;-)

La signora Hennie, proprietaria di Room 17 
è riuscita a progettare la sua casa, donandole una patina antica 
come se sitrattasse di una dimora abitata da tempo, 
grazie alla sua passione per l 'antiquariato.

Hieronder alvast een impressie, de rest is binnenkort als pdf bestand op mijn nieuwe site te zien.
Ondertussen kijk ik vol spanning uit naar het Franse "MAISON CHIC" want ook daarin staat een Room 17 reportage. 

Fijne week allemaal!








12 januari 2014

Tired and uninspired



Tired and uninspired

Wat is het leven toch hectisch als je alles in je eentje moet klaren. Ik ben tired and uninspired en zou er graag eens een paar maanden tussen uit willen. Stapel boeken, woonmagazines en ipad mee, tot rust komen op een andere plek en inspiratie opdoen. In the middle of nowhere, in een hutje op de hei of ergens op het Franse platteland. Ik heb dringend behoefte aan sprankelende frisse ideeën voor mijn nieuwe website en alle andere plannen die in mijn hoofd rond borrelen. Maar ik word in beslag genomen door afspraken, workshops die ik moet voorbereiden, notulen die ik nog moet lezen en de gas-en waterstanden die ik nog steeds niet heb ingevuld. Daar krijgt een mens natuurlijk geen enthousiaste ingevingen van. Dit weekend alvast begonnen met het inplannen van de brocante trips naar Frankrijk, en bezoek gehad van leuke klanten waar ik binnenkort stylingadvies ga geven, dus toch weer een heel klein beetje energie gekregen. Een fijne week allemaal!

3 januari 2014

Things to do

                                                                          Foto: The Natural Home

                                         2014

Een nieuw jaar, een nieuwe start.......en alweer een hele waslijst met "things to do". De website en de webshop krijgen een nieuwe look en dat kost veel tijd en energie.Vorig jaar in september begonnen met brainstormen, en na maanden ploeteren is de eerste proefversie nu eindelijk gereed. Het ziet er veelbelovend uit! Binnenkort op stap om nieuwe spullen in te kopen zodat de shop straks goed gevuld is. Tot die tijd is de huidige webshop natuurlijk gewoon online, de eerste nieuw arrivals van januari zijn alweer geplaatst. Nu even pauzeren en genieten van mijn laatste vrije dagen, want maandag sta ik weer voor een drukke klas. Een fijn weekend allemaal en natuurlijk nog de allerbeste wensen voor 2014!