Room 17

Room 17

26 september 2014

Retraite


Retraite

Een retraite in Frankrijk........Nazomeren op een idyllische locatie met een zee van rust en ruimte om je heen, de stress van je laten afglijden en tot jezelf komen. Mindfulness, reflectie en bezinning.
Het leven in je uppie is behoorlijk hectisch dus een zonnige retraite lijkt me een verademing ! Op internet vond ik een fantastisch retraite adres in de Auvergne, maar helaas ben ik te moe om in mijn eentje naar Frankrijk af te reizen. Circa 9 uur rijden met de auto of 12 uur treinen, het is een beetje teveel van het goede als je na een fietstochtje van 1 kilometer in je eigen woonplaats al hijgend over het stuur hangt. Voorlopig hou ik het dus maar bij een retraite in eigen huis en tuin: Twee keer per dag een half uur ontstressen onder mijn veranda (wel frisjes met dit herfstige weer) en 's avonds op tijd naar bed. Dit weekend eindelijk weer eens even de LINDA doorbladeren, het boek Stoner van John Williams lezen ( kom er maar niet aan toe) en de gemiste documentaire over Hillary Clinton bekijken. Best wel intensief zo'n thuisretraite ;-)

15 september 2014


Hortensia's

Een grote grijze pot gevuld met hortensia's. Ik was de kale takken die momenteel zo trendy zijn een beetje zat en wilde graag wat meer kleur en sfeer in huis. De roze/rode tinten combineren prachtig met het stoere grijs. De oude stoeltjes van gevlochten ijzerwerk kocht ik een paar maanden geleden op de brocantemarkt in Frankrijk. De zittingen zijn een beetje verroest maar dat geeft de stoelen een mooie shabby look. Moest ze een halve kilometer meezeulen en heb er een fikse rugpijn aan over gehouden. Geen plekje thuis waar ik ze neer kan zetten dus staan ze in de webshop  ;-)