Room 17

Room 17

22 december 2014

Kerstmoment


Kerstmoment

Bijna kerst. De tweede kerst zonder mijn lief. Na 23 maanden ploeteren krijgt het verdriet wat minder scherpe kantjes en maken de moeilijke momenten plaats voor wat meer goede momenten.
In de Volkskrant las ik een interview met prinses Mabel waarin zij anderhalf jaar na de dood van Friso vertelt : "Er zijn weer kleine geluksmomenten".
Nu kerst in aantocht is schieten de woorden van Mabel me weer opnieuw te binnen. Balanceren tussen verdriet en het leven dat doorgaat kost veel energie en gaat gepaard met vallen en opstaan. Maar de kleine geluksmomenten fragiel en hoopvol geven weer moed en kracht om verder te gaan.
Ik wens iedereen een goede kerst en een gezond en gelukkig 2015.



9 december 2014

December




December

Alweer bijna kerst.....Nog geen vier maanden geleden zat ik in een zonnig en warm Frankrijk en net nu ik een beetje begin te wennen aan de herfst rammelt de Kerstman alweer aan de deur. Gelukkig heb ik weinig last van decemberstress, ik hou het lekker simpel en eenvoudig deze keer.
Mijn gammele kunstboom heb ik vorig jaar in de kliko gegooid, dus ik hoef niet aan de slag met ballen, slingers en verlichtingssnoeren. Vanochtend de tuintafel een beetje gestyled ( wat was het koud buiten!) en een grote dennenkrans opgehangen. Nu nog een schaal met mosballen maken en dan is er wat mij betreft voldoende kerstsfeer in huis. Morgen even een paar cd's  opzoeken zodat ik tijdens het autorijden gezellig naar de decemberhits van Chris Rea, Wham, en Trijntje Oosterhuis kan luisteren.

1 december 2014

Brocante kist

 
 
Donkere dagen
 
Al drie dagen geen zon gehad hier in het Noorden, sjonge wat is het somber en koud buiten.  Vanmiddag de kaarsen aangestoken en deze stoere brocante kist van vriendin J. gefotografeerd.
Het is een oude voorraadkist met originele tekst en hij is ideaal als bijzettafel. Heb je belangstelling mail dan even naar info@room17.nl
De supergrote kelimkussens zijn ook in de aanbieding  (70/70 cm, donkerblauwe /steenrood, € 35,- per stuk). Zo, dat was even een kleine  reclamepost op deze saaie maandag;-)
Een fijne week allemaal.
 
( De kist is inmiddels verkocht).