Room 17

Room 17

16 april 2010
Luiken


Tja.............zo sta je enthousiast de luiken van je huis verf te verven, en zo lig je in het ziekenhuis. Ik heb een heftige week achter de rug . Moest vorig weekend met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis in verband met een acute niersteenkoliek. 's Ochtends stond ik nog lekker te klussen, en 's avonds lag ik (met de grijze verf nog op mijn handen) in de ambulance. Ben gisteren weer thuisgekomen en probeer nu even een uurtje te computeren. Na vijf dagen doktersjassen en morfinespuiten is het bloggen een aangename ontspanning.
Ik heb veel posten van jullie gemist, dus ik ga proberen om hier en daar weer een paar berichtjes achter te laten. De luiken kunnen wel even wachten, heb er geen puf voor. Er hangen nu twee grijze en zes groene luiken aan de voorgevel, het is geen gezicht maar het kan even niet anders. Klussen zit er voorlopig niet in, ik denk dat ik de schilder maar eens lief aan ga kijken :-)

foto: Internet

24 opmerkingen:

Lynda zei

Ooooooooooooooooooooooooooooooo Henny!!!!!!
Wat een week zeg!!! DAT doet pijn, maar dat weet je natuurlijk al;)!
Gatsie meid, ben blij dat je weer thuis bent!
Laat de schilder maar komen, ben jij nou gek, schilderen....thee drinken en boekjes bladeren DAT moet je doen!
Sterkte

Liefs
Lynda

Granny's Place zei

Fijn om te horen dat je weer thuis bent! maakte me wel zorgen!!!!! Doe het vooral rustig aan en ik wens je veel sterkte.
Liefs Madelon

La Belle Vie zei

Fijn dat je weer thuis bent en doe het lekker rustig aan. Geniet van het zonnetje dat zich zo nu en dan laat zien en van al die mooie blogs.
Veel sterkte,
Nicole

Lynda zei

HAHAHAHAHAHAHA...HAMMAMDOEK Hennie...;).....maar hee....alles kan *grijns*

groetjes
Lynda

oma leentje zei

Jeetje meid das ff schrikken. Doe rustig aan hoor. Knap eerst maar op. Liefs Leni

English style zei

Jee Hennie, dat is idd heftig !
Hoop dat je snel weer opgeknapt bent, maar de vooral even rustig aan !! die luiken wachten wel (en wij ook op foto's :-))
plaatje hierboven is al heerlijk genieten
Beterschap gewenst hoor!
Lieve groet Yvonne

Yvonne zei

Ach Gossie , Dat is ff schikken voor je.

Eng zoiets en zo onverwachts.
Gelukkig weer thuis nu .

De luiken komen nog wel.

Beterschap! gr Yvonne

Collie-Collie zei

Wauw, heftig!! Ik hoop dat je snel weer opgeknapt bent. Heel veel beterschap!! En die luiken vallen er niet af, die zijn geduldig hoor!!

Groetjes, Collie

Passione Helena zei

Och jee Henny,

Jaah, zo kan er heel snel iets veranderen!
Ben in ieder geval erg blij dat je weer thuis bent!
Knap jij maar lekker op en doe het maar rustig aan! Je luiken blijven wel hangen. Al zint het je niet, wat ik ook wel weer kan begrijpen.Te perfectionistisch;-)

Beterschap hoor!

Lieve groetjes, Helena

with love zei

Oei dat is echt niet zo'n fijne week geweest pfff... Nou gelukkig dat je nu weer thuis bent en even lekker kan bloggen ter ontspanning!
Doe het rustig aan en heeel veeel beterschap!
Lieve groeten, Erna

Home and Lifestyle zei

Goh...wat een toestand! Ik ben blij dat het inmiddels wat beter met je gaat! Ik heb ooit galsteenaanvallen gehad, je weet dan echt niet meer waar je het moet zoeken van de pijn en ik denk dat dit vergelijkbaar is! Vreselijk!

Maar goed...je bent nu lekker thuis en die luiken....dat komt wel hoor! Vind de foto trouwens een plaatje...om van te dromen!

Beterschap en zorg goed voor jezelf hè!!

Liefs, Ingrid

maisonamy zei

Nou gelukkig ben je weer thuis !
Meis wat is er met je huis en luiken gebeurd toen je in het ziekenhuis lag ?
Of is dat een foto van je buitenverblijf ?hihih
T is niks ,moest je nog afkicken van het bloggen in het ziekenhuis ook ,nou je kan je weer lekker uitleven
Knuff Amy

lia zei

Hé Hennie, wat vervelend voor je.
Nou je bent gelukkig weer thuis, en doe lekker rustig aan. Die luiken komen wel weer een keer. Maar is het nu opgelost met die niersteen.

Beterschap en lieve groet Lia

Ilse zei

Jee Hennie wat heftig zeg.
Pff ik heb met je te doen en denk nou maar niet aan die luiken gek mens dat kan wel wachten hoor, jij moet opknappen , dat is belangrijker dan een paar luiken en misschien zet je wel een trend in het dorp daar , groene en grijze luiken , als ze je blog en winkel kennen gaan ze het vast allemaal na doen met de gedachte dat dat het nieuwste van het nieuwste is ;)
Ik wens je heel veel beterschap en denk aan jezelf !
Liefs Ilse

t brocante sfeertje zei

Hai Hennie,fijn te zien dat je weer aan t posten bent.Ik zou die luiken maar even laten voor wat ze zijn.Ik wens je n erg fijn,zonnig weekeinde toe.Ingrid

Bo Butiek zei

Als bezige bij is het lastig om echt rust te nemen maar dit is uiteraard wel het beste voor je gezondheid. Succes ermee!

Groeten,
Claudia

Mayflower zei

Hoi lieve meid, wat een schrik heb je dan als je zo met spoed wordt opgenomen. Die luiken dat gaat zeker wel goedkomen, dat kan wel wachten, eerst goed aan jezelf denken hoor meis.
Ik wens je veel beterschap.
Lieve groet, Mea

Gaëlle zei

Ik MOET luiken hebben in mijn volgend huis! Dat geeft zo veel charme.

Veel betershap

xoxo
G.

Aladdin's Cave keepster zei

Nou meid! Dat was schrikken niet?!!! Ik ben blij dat het je nu beter gaat! Ook ik heb en heel heftige week achter de rug hoor! Ik vond woensdag morgen mijn oude buurvrouwtje dood in haar huis,overleden aan een hartstilstand..!! De arme schat...dus je merkt t; ik weet alles van schrikken! Je luiken zijn 't einde!

vosges paris zei

zo dat klinkt heftig, maar nu ben je weer lekker in je eigen huis en bed , niets is lekkerder dan je eigen bedje ;) Ik hoop dat je je snel beter voelt!
groetjes desiree

Alma zei

Jeetje Hennie, wat een schrik!! Ik hoop dat alles nu wat beter gaat ennuh, die luiken lopen niet weg, hoor. Eerst maar weer eens gezond worden.
Doe je rustig aan?

Liefs Alma

Janny zei

Och Hennie, heel veel beterschap gewenst. Ik hoop dat je je snel wat beter voelt. En laat die luiken maar even aan een ander over, zeg!
Liefs,
Janny

Petra zei

Hoi Hennie,

Blij dat het beter met je gaat, doe rustig aan. Voel je ook niet verplicht om overal een berichtje achter te laten maar geniet van het lekkere weer en veel beterschap.

Groetjes Petra

Greet zei

Maar Hennie toch, dat ik dat nu pas verneem!!!
Ik had de voorbije dagen ook niet veel tijd om andere blogs te lezen!
Hopelijk voel je je binnen enkele dagen weer helemaal beter! En ja hoor, die luikjes kunnen zeker even wachten!
Veel beterschap lieve Hennie! En dank je wel voor je fijne commentaar op mijn blogpost!
xx
Greet