Room 17

Room 17

25 mei 2010

Groen

Frisgroene kiekjes rondom mijn huis. Hier en daar een vleugje paars en roze, maar beslist geen geel, rood of oranje. De buxus groeit gestaag en de hortensia's ( Annabelle) schieten omhoog. Over een paar weken staan ze weer in bloei en wordt ons huis omringd door grote witte bloemen. Heb er héél veel geplant dus eenmaal in bloei is het een fantastisch gezicht. De tuintafel met de zinken en gietijzeren vazen staat altijd vol met spullen, zodat Room 17 klanten er even lekker kunnen rondneuzen.
O ja, een vraag , de luiken op de foto linksboven, welke kleur hebben ze volgens jullie?
Ben benieuwd naar jullie antwoord................








21 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Hennie, wat een prachtige tuin heb je. Het zijn ook de kleuren die ik toepas in de tuin, ik hou ook niet van geel, rood en oranjekleuren.
Je heb prachtige sfeerhoekjes en het zal straks een prachtig gezicht zijn als alle Anabellen bloeien.
Ik denk dat de kleur van de luiken antraciet is.
Ze zijn in ieder geval prachtig van kleur.
Fijne dag en een lieve groet, Mea

Home and Lifestyle zei

Sfeervolle foto's Hennie...en de luiken!! Ik weet het antwoord maar ik noem alle opties op die ik er bij kan bedenken....groen, blauw, grijs!

En wat kleuren in de tuin betreft liggen we op één lijn...wit, roze, lila en paars zijn mijn kleuren, een geel, rood of oranje bloempje komt er niet in! Mooi straks als alle hortensia's bloeien!

Lieve groet, Ingrid

by kuzz zei

Wat een prachtige tuin en wat een prachtig huis heb je! Ook ik ben van wit en veel groen in de tuin!
En de luiken...ja ik dacht hetzelfde als Ingrid eigenlijk, het kan groen, blauw of grijs zijn..ik kan het moeilijk inschatten maar ik denk meer naar een grijstint!
Mooie tafel en gezellige overkapping zo dat is vast genieten met dit weer!
lieve groet, Erna

Rozmeen zei

Hoi hennie,

je hebt een hele mooie tuin en ik vind het smeedijzeren?? geheel met kraan ook zoooo prachtig in je tuin. Zoiets kom je niet snel tegen.

Liefs,
Rozmeen

Unknown zei

blauwwgrijsachtigegroen op het zwarte af???:D
Je gaat toch niet wéér aan de schilder he??????
Ik vindt geel en oranje en rood ook geen aanwinst in mijn tuin, dus dat is elk jaar weer een gevecht want manlief houdt van bont...*KUCH*.....ik win, altijd!!!!:D

Groetjes
Lynda

Greet Lefèvre zei

Hennie,
Het ziet er echt prachtig uit rondom je huis! Mooi huis hoor! Ik zie dat je Hortensias reeds prachtig groen staan!
De luikjes? Ietsje grijs?... Dacht ik toch!!
xx
Greet

Petra zei

Prachtige tuin, ik denk donkergrijs. Staat ook mooi bij je spullen op tafel.

Groetjes Petra

oma leentje zei

antraciet denk ik...... Je tuin is een plaatje......

Corine(THUIS) zei

Genieten.. mooie sfeerplaatjes heb je gemaakt!
En je luiken zijn donkergrijs..met op de foto een ietsje blauw erdoor..
Groeten, Corine(THUIS)

Anoniem zei

Hai Hennie
Wat een prachtige fotos van je huis en tuin
De luiken (kan ze niet helemaal goed zien hier) zien er antreciet uit
Maar ja ,wij hadden onze brievenbus op de oprit ook antreciet geverft maar als je zegt ,t is donkergroen geloof je het ook
heel vreemd.......en jammer want ik vindt antreciet net iets leuker

Floor zei

Luiken ik denk iets van donkerblauw/groen/grijs bijna zwart????
Het ziet er allemaal prachtig uit bij je , ben altijd jaloers op dat super netjes opgeruimde bij jou....wil ik ook ...

lia zei

Hoi Hennie, ook ik houd van deze tuin. En heb het zelf ook in deze tinten. [Behalve de hortensia's achter in de tuin] Ooit gekocht met het idee dat héél donkerrood ook wel mooi was. En dat zijn ze ook, behalve als ze net gaan bloeien dan zijn ze rose, en ik ben niet van het rose] Maar ja, wegdoen doe je ook niet zomaar even.

En je luiken zijn denk ik donkergrijs, en lijken soms blauwig.

lieve groet Lia

Loveforpiemonte zei

OH zo herkenbaar, ik wordt van binnen ook altijd een beetje gek als ik rood, geel of oranje planten krijg van iemand (je kan moeilijk zeggen dat je daar niet van houdt nietwaar!!!) maar hier is het altijd wit, roze, paars(blauw) of gewoon lekker groen.
Groetjes Madelon

Jeanette zei

Hallo Hennie, wat is je tuin toch een plaatje, zo mooi frisgroen, strakke lijnen en toch gezellig. Wittinten en groen pas het best bij je, geen geel en oranje.... een beetje paars en roze mag hè? Ik ben ook van deze kleuren alleen mag er om mij ook wel blauw bij, voor buiten vind ik dat ook altijd mooi!

Ja..je luiken het is maar net hoe valt het licht erop daardoor kan een kleur zo anders zijn. Het lijkt zo sprekend op onze pergola en die is toch wel blauw/antraciet, Donkergrijs met een blauwe gloed.... Ze passen iig perfect bij je voordeur en je vazen voor de deur. Ja...ik heb natuurlijk even goed ingezoomd anders zie ik ja niks:-)

Groetjes,
Jeanette...

Nanna zei

Wat ziet het er prachtig uit bij je!!
Kan mij ook helemaal vinden in je kleurenpalet. Wat de luiken betreft gok ik op antraciet...

Belle Brocante design zei

Wat is het prachtig bij je! Heerlijk rustgevend en zo fris dat groen met wit, ik zie de annabelle's al voor me! En de luiken? Ik denk "lei"

Fijne dag,
Annemiek

Janny zei

Ik denk ook dat je luiken grijs zijn. Oh Hennie, wat een prachtige tuin! Doet mij sterk denken aan de tuin van ons vorige huis. Daar ook alleen pasteltinten rondom het jaren-dertig-huis. Maar sinds de verhuizing, anderhalf jaar geleden, naar dit huis in het bos, zijn er andere kleuren gekomen. In de eerste plaats omdat er al struiken in felle kleuren stonden, maar in de tweede plaats omdat dit een geheel andere tuin is. Een tuin met zover je maar kunt kijken bomen en groen.
Tegen al dat groene geweld staan de felle kleurtjes heel vrolijk in het voorjaar. Dus laat ik ze staan en verbaas me elke dag weer over mezelf en de tuin:-)!

Sandra zei

Wat ziet het er gezellig uit bij je ! en de kleur van je luiken..uuuuh donkergrijs/donkergroen/met een vleugje blauw?

Tierlantijn zei

De luiken zijn blauw/grijs???

Je tuin is prachtig!!!

Groetjes! Ilona

Nicole Claudia zei

Wat een pracht van een huis en een prachtige tuin er omheen. Wat een mooie sfeer, rustig, fris met groen en wit. En dat grijze van de potten erbij!! maakt het helemaal af! Ik vind het een prachtig geheel!!

De kleur van de luiken?? Uhhh, ik denk antraciet grijs.... maar 't is een beetje lastig om het ècht te zien, want er valt licht op de vlakke delen en dan lijkt het wat blauwig/groenig!!??

Groetjes, Collie

Passione Helena zei

Prachtige sfeer Hennie!

Alles is is zo mooi en het klopt ook allemaal!

Je luiken zijn volgens mij antreciet...Ik heb ook even ingezoomd en kom er daarom ook achter dat we dezelfde bouwsteen hebben.

Ik heb genoten van het rondje om je huis!

Fijne zondag,
Lieve groetjes, Helena