Room 17

Room 17

18 juni 2010
Grijs


Nieuwe grijze stoelen. Ze zijn prachtig en staan niet alleen in mijn woonkamer maar ook in mijn webwinkel (-: Jarenlang had ik stoelen met witte en zandkleurige hoezen (Riviera Maison stijl) , dus toen deze invasie van antracietgrijs opeens in mijn kamer stond moest ik best wel even wennen. De stoelen zien er een beetje strak uit, maar de gecapitonneerde rugleuningen zorgen voor een mooie chique en klassieke touch . Over de tafel ben ik nog niet helemaal tevreden, ik denk dat een stoere tafel in een vergrijsde houttint beter zal staan. Boven de tafel hangt inmiddels een mooie bling bling kroonluchter (zie foto boven) en dat combineert geweldig met de donkergrijze stoelen. Weliswaar geeft de kroonluchter geen licht (aansluitpunt ontbreekt) maar dat is geen ramp want in de vensterbank staan twee grote schemerlampen, en die schijnen heel warm en sfeervol als het donker is. De zithoek oogt nog een beetje kaal, mijn taupekleurige hocker ( die als salontafel werd gebruikt) is verkocht en ik ben dus op zoek iets nieuws. Een lastige klus ! Meer daarover in een volgende blogpost .

13 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Wat een prachtige stoelen!! Ik kan me voorstellen dat je aan de kleur even moet wennen, maar ze zijn heel mooi chique!!!

Fijn weekend!

Groetjes, Collie

Home and Lifestyle zei

Zucht...wat heb je het toch mooi voor elkaar! Dit is mijn droom...maar de Staatsloterij had deze maand € 5,= opbrengst hi hi...wordt dus een maandje later :)!

Een heel fijn weekend Hennie! Lieve groet, Ingrid

lyckobo zei

Hi! What a wonderful blog you have!

Summer Greetings from Finland!!!

Passione Helena zei

Oooh Henny, wat zijn je stoelen prachtig!
Helemaal mijn smaak!

Ik hoef niet te wennen aan de kleur..ze staan erg mooi! Maar jij was natuurlijk iets anders gewend.
De kleur geeft iets meer kracht aan het geheel.

Succes met het zoeken naar een vervanger van je hocker.

Mooi hoor?! Geniet ervan!

Fijn weekend,

Lieve groetjes, Helena

Jeanette zei

Een mooi plaatje, ik ben het met je eens dat een stoerder lijkende tafel nog mooier zal lijken.
Nog een vraagje, ik ben nog steeds op zoek naar een mooi dienblad voor op mijn eettafel. Op jouw foto zie ik zo'n mooi blad, is deze verkrijgbaar in je webwinkel, en heb je je bank al verkocht?
Goed weekend!

Groet,
Jeanette

Mayflower zei

Ik had de stoelen al bewonderd in je webwinkel, echt mooie stoelen, ik ben nog steeds op zoek naar dè stoel hihi. Maar ik ben destijds ook van licht naar donker gegaan en kan er nog steeds niet aan wennnen, maar misschien komt dit door het donkerbruine, mijn voorkeur gaat ook meer uit naar grijs.
Ze staan in ieder geval heel mooi bij je eettafel en de kroonluchter, prachtig.
Fijn weekend en een lieve groet, Mea

lia zei

Mooie stoelen Hennie, En staat ook zo gezellig, en is een mooi geheel. Alhoewel ik ook denk dat een houten tafel heel mooi zou staan.

Het zal nog wel een keer veranderd worden.
fijn weekend, lia

Janny zei

Prachtig, werkelijk waar. Ik zie nu dat mijn stoelen toch iets anders zijn. Ik heb nog dwarslatten onderaan, of hoe die dingen ook maar heten. Heel mooi allemaal bij elkaar. Rustig, beschaafd en tijdloos. Ik kan wel meegaan in wat je over de tafel zegt. Maar ja.. er blijft altijd wel wat te wensen, toch?
Mijn complimenten, hoor.
Fijn weekend,
Janny

jolanda zei

Ja ineens een nieuwe kleur in huis is altijd wennen hé? Meestal moet het toch eerst even staan voor je echt kan zeggen: 'ja, dit is het'.
Maar ik vind ze nu al prachtig hoor!!
fijn weekend, groetjes jolanda

Pamela zei

Is this your home because it is absolutely
gorgerous!!!!
Pamela from French Buttons

Maison le Bonheur zei

Prachtig allemaal!! Helemaal mijn smaak.
Maar dat wist je al dat ik de stoelen heel erg mooi vind haha!
Hier stond de stoel ook mooi...
Krijgen jullie de bank al gauw? Ik ben erg benieuwd.

Ook mooie lijstjes trouwens!

Fijn weekend,
Anita

&enzouthout zei

Vind de kleur mooi staan hoor, soms veranderd een klein ding je hele huiskamer :)

Ineke zei

Mooie plaatjes!!