Room 17

Room 17

10 oktober 2012

Webshopfotografie

 
 
Sfeerhoekje


Oude manden uit Frankrijk, een gedroogde hortensiakrans, en een klassieke schemerlamp. Een sfeervol hoekje op de overloop, maar inmiddels is het plaatje alweer in duigen gevallen.
De lamp ging vorige week naar een klant in Zwitserland,  de vaas naar Duitsland, en ook de oude rietkoffer werd verstuurd. Normaliter staan mijn webshopspullen niet in mijn interieur (ik zou knetter worden van zoveel accessoires) maar wel sleep ik ze elke week van hot naar her omdat  ze gefotografeerd moeten worden voor de verkoop. Een complete ravage is het hier dan, kasten, stoelen en tafels worden verschoven, spiegels en gordijnen wisselen van plek, en overal slingeren spullen. Vaak ben ik uren bezig, en na afloop heb ik rugpijn van het bukken ,slepen en tillen. Meestal vergeet ik de tijd en moet ik op het laatste moment nog naar de winkel hollen om de boodschappen te halen en eten te koken. Klokslag zes uur aan tafel? Nee, dat lukt niet altijd.
Maar tja, fotograferen en stylen, ik vind het enig om te doen en kan het maar moeilijk uit handen geven. Voor vanmiddag staan de attributen alweer klaar , oude zaaibakken, een paar grèspotten en cloches . Heb er zin in ! :-)




18 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Je bent er heel druk mee, maar de foto's in je webshop zijn om van te smullen! Alleen het kijken is al een feest op zich!

Lieve groet, Ingrid

Mirjam zei

Hoi Hennie,
Het zal vast wel heel veel werk zijn, maar de resultaten zien er altijd heel professioneel uit hoor. Een genot om naar te kijken. Ik ben benieuwd naar de volgede plaatjes....
Fijne middag,
Lieve groet,
Mirjam

Anoniem zei

Åååå... de kurver er bare nydelige:)
Har lenge prøvd å få tak på noen sånne uten hell!
Klem Merete

Thuis bij Tjits zei

ik zie het helemaal voor me hoe je in de weer bent met leuke spullen en je camera:) inderdaad een heel gesleep, maar zo leuk!!
ik geniet van je sfeerplaatjes!
succes en geniet vanmiddag!

lieve groet, Tjits

Mayflower zei

Je heb wel eer van, want je foto's zijn prachtig.
Gaat het alweer iets beter met je rug?
Lieve groet, Mea

Alie zei

Heerlijk lijkt me dat, alleen mijn probleem is dat ik zelf alles zo mooi vind en er heel moeilijk afstand van kan doen. Het voordeel is dat je alles wel even kunt "lenen". Was wel een heel mooi hoekje hoor. Groetjes Alie

saskia zei

ik word altijd wel hebberig doordat jij het zo mooi op de foto hebt staan. en dat is precies de bedoeling toch ;p
maar kan me voorstellen dat het een hoop werk is .
ik vind dat kastje trouwens ook wel erg mooi .

veel plezier nog met rommelen maar kijk wel een beetje uit voor je rug he.

nog een fijne dag grtjs saskia

lia zei

Je bent er inderdaad druk mee, maar het verkoopt ook wel makkelijker als de mensen kunnen zien hoe het in huis staan. En dat is je steeds weer goed gelukt.

Fijne dag,
Lia

oma leentje zei

Ze zijn altijd prachtig jou plaatjes. Maar ik begrijp best dat het menig uurtje kost.
Sterkte met het ruggetje.

Corine(THUIS) zei

Het is wel duidelijk dat je plezier hebt in wat je doet, en dat is net zo belangrijk als de mooie foto's die je uiteindelijk in je shop zet :))

Haikey love of living zei

Praat me maar niet over rugpijn want ik zit op dit moment thuis met een hernia.. Auww!!

Daarom geniet ik des te meer van deze mooie foto's

gr, Haikey

Marjonel M zei

Ik kan me voorstellen dat het nogal wat uurtjes kost om alles mooi op de kiek te krijgen, maar dat lukt altijd goed je hebt altijd mooie sfeerplaatjes...Doe voorzichtig met je rug.

Groetjes, Marjonel

Ruth zei

Wat een genot als je van je hobby je werk kan maken en wat gaat je dat goed af, m'n complimenten hòòr !
Het zijn eerlijk waar beauty's die foto's van je.
Jammer dat ons lichaam ons enthousiasme niet altijd waardeert.
Heel veel succes verder en vooral doorgaan met wat je doet, want we genieten enorm van je blog en webshop.

Groetjes Ruth

Janny zei

Je kunt ook inderdaad prachtig fotograferen. Daar ben ik jaloers op. Steeds als ik een plaatje schiet en denk: dit wordt een leuke, dan blijkt er weer eens helemaal niets op de foto te staan van wat ik wilde bereiken.
Maar jij hebt natuurlijk ook perfecte achtergronden in je huis. En ik wil best geloven dat dat ontzettend veel werk is. Maar je inspireert er veel mensen mee, Hennie.
Janny

♥Sanne zei

Wat een prachtige spullen zeg. Echt een heerlijk sfeerhoekje. Ben benieuwd hoe het er nu uit ziet. Je foto's zijn altijd zo mooi. Wel leuk om te lezen dat het bij jou ook zoveel tijd kost en heel je huis op z'n kop staat. Dan ben ik toch op de goede weg. En dan nog zo laat boodschappen doen hahha. Heel herkenbaar.

Groetjes Xanne

Hannekie(Sisterly) zei

ach ja..je moet er wat voor over hebben he..hahha..maar je maakt dan ook altijd geweldig sfeertjes hoor op je fotos
liefs hannie

Petra zei

Ik kan het me helemaal voorstellen. Het geeft ook veel voldoening als het er mooi op staat al kost het (veel te)veel tijd! Nou ja er zijn slechtere hobby's..

Groetjes Petra

Unknown zei

Kan me voorstellen dat het veel werk is, maar het is ook wel de moeite waard! Zo´n mooie foto´s!
Fijn weekend!
Nicole