Room 17

Room 17

12 januari 2014

Tired and uninspired



Tired and uninspired

Wat is het leven toch hectisch als je alles in je eentje moet klaren. Ik ben tired and uninspired en zou er graag eens een paar maanden tussen uit willen. Stapel boeken, woonmagazines en ipad mee, tot rust komen op een andere plek en inspiratie opdoen. In the middle of nowhere, in een hutje op de hei of ergens op het Franse platteland. Ik heb dringend behoefte aan sprankelende frisse ideeën voor mijn nieuwe website en alle andere plannen die in mijn hoofd rond borrelen. Maar ik word in beslag genomen door afspraken, workshops die ik moet voorbereiden, notulen die ik nog moet lezen en de gas-en waterstanden die ik nog steeds niet heb ingevuld. Daar krijgt een mens natuurlijk geen enthousiaste ingevingen van. Dit weekend alvast begonnen met het inplannen van de brocante trips naar Frankrijk, en bezoek gehad van leuke klanten waar ik binnenkort stylingadvies ga geven, dus toch weer een heel klein beetje energie gekregen. Een fijne week allemaal!

33 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Daar kan ik mij alles bij voorstellen, Hennie. En al bieden mensen een helpende hand, veel dingen moet je uiteindelijk toch zelf afhandelen. Dus als je dan al eens tijd hebt om rustig te zitten, dient het volgende zich alweer aan. Gelukkig dat er dan ook dingen op je pad komen, waar je met plezier naar uitkijkt en waar je energie van krijgt!

Liefs, Ingrid

Berna zei

Ik zou het je zo gunnen even weg van alles.

Easyliving zei

En altijd zal het gevoel je blijven achtervolgen....dat wat je zo graag uit handen had willen geven, samen had willen doen...
Moeilijk hoor..je steeds maar weer staande houden...

Lieve groet Dinka

Easyliving zei

En altijd zal het gevoel je blijven achtervolgen....dat wat je zo graag uit handen had willen geven, samen had willen doen...
Moeilijk hoor..je steeds maar weer staande houden...

Lieve groet Dinka

Claudia zei

Ik hoop dat de trips je weer inspiratie geven...

Anita r zei

Ik kan het me voorstellen.
Maar toch weer leuke dingetjes in het vooruitzicht.
Leuk slaapplek ;-)
Volgens mij ergens in Nederland maar waar ?

gr. Anita

Pure by me zei

Ik hoop dat je toch nog wat inspiratie met je tripjes opdoet..
Groetjes Chris

Janny zei

Kan het me goed voorstellen, Hennie. Het leven is vaak al moeilijk genoeg en als je het dan ook nog alleen moet klaren dan is het dubbel zwaar. Hopelijk komen er steeds meer dingen op je pad die je inspiratie geven, en weer net het duwtje dat je nodig hebt. Gelukkig lees ik dat er ook weer wat leuke dingen op je af komen.
Liefs en sterkte,
Janny

Anoniem zei

Je komt het gemis in de kleinste dingen tegen. Daar waar wij niet bij stilstaan en vanzelfsprekend vinden, vind jij een lege plek...
Je rent en vliegt voor twee, maar doet het alleen. Geen wonder dat de puf en inspiratie dan snel op is. Wat gun ik jou een sabbatical, even helemaal niets doen, je hoofd helemaal leeg...
Neem op tijd je rust (ik weet, makkelijker gezegd dan gedaan, maar toch belangrijk) en iedereen zal begrijpen dat je ook eens "nee" zegt. Alleen moet je er zelf nog aan wennen, denk ik.
Gelukkig kun je toch nog genieten van de kleine dingen en wordt je accu weer even opgeladen. Zeker als je iets doet waar je hart ligt.
Liefs, Peetje

Hann¥ zei

Als je alles alleen moet doen lijkt mij dat heel zwaar...nooit eens iets uit handen kunnen geven...
Lieve Hennie ik hoop dat je weer energie zal krijgen van de leuke dingen die in het vooruitzicht liggen voor je!

Liefs,Hanny

Alie zei

Ik denk dat iedereen wel zulke periodes heeft en vooral als het buiten zo troosteloos is en er zoveel op je afkomt en je zoveel verplichtingen hebt. Dan kom je ook niet toe aan leuke dingen, die een mens juist zo blij kunnen maken. De inspiratie komt wel weer, daar ben ik helemaal niet bang voor bij jou!

It Is The way of life zei

Hennie het val niet mee hè ....Sterkte hoor ik hoop dat je een beetje rust kunt vinden !
Liefs ida

Anoniem zei

Het valt je zwaar, Hennie, de kinderen opvoeden, je werk waar het druk is, de liefde voor brocante en je winkel waar je graag wat extra's voor wilt doen, dat je gewoon tijd tekort hebt omdat je alles alleen moet doen.
Ik zou je heel graag een sabbatical periode toewensen om even aan je geliefde dingen en aan jezelf toe te komen. Geen idee of je die mogelijkheid hebt.
Ik hoop dat je goed op jezelf past en zorgt dat je niet te ver moe doorgaat.
Ik bedoel het goed en een dikke knuffel,
Gerry

Colin (Bij Guusje Thuis) zei

Het is al knap dat je je staande houdt! Ik hoop dat al die tripjes en zo'n stylingadvies je weer energie en inspiratie gaan geven om ook al die dagelijkse beslommeringen die stiekem zoveel tijd en energie vreten als je ze opeens alleen moet doen de baas te blijven.

Anneke zei

Soms lijkt het of je in een rijdende trein zit en niet uit kan stappen. Het is zo moeilijk alles alleen te moeten doen. In een huis kun je dan de stilte horen. Ik gun je zo dat je de rust kunt vinden.
Ik hoop dat je geniet van je nieuwe opdrachten.
Lieve groet Anneke

Nancy B. zei

Kan me helemaal voorstellen dat je zo moe bent. Alles gaat gewoon door natuurlijk en je staat overal alleen voor. Het zou zo fijn zijn als je wat tijd voor jezelf zou hebben. Fijn dat je leuke opdrachten in het verschiet hebt. Liefs, Nancy

Anoniem zei

Fijn dat je wel leuke dingen in het vooruitzicht hebt Hennie, hopelijk vult dat de dagen meer dan de 'lege' momenten.. Neem iig op tijd je rust, ga niet te ver!

Liefs Saskia

It's me zei

Tja meis....het leven is echt niet makkelijk...en zeker voor jou niet lieverd........fijn dat je toch op brocante jacht gaat weer,......goed van je......je doet het zo goed..liefs fijne week dikke knuffel van mij...x !

lia zei

Tja, en ook al heb je bergen met energie, en loopt alles als een trein, dan nog wil je het samen doen..
En dat is heel begrijpelijk.
Fijn dat je dit weekend toch een beetje meer energie gekregen hebt.

Fijne week Hennie.
Liefs Lia

Miss M zei

Januari is ook zo'n maand... voor niemand al niks aan. Laat staan voor jou, Hennie. Maar toch merk ik dat je het goed doet...
En een heerlijk vooruitzicht heb je nu. Ben ook benieuwd met wat voor moois je straks thuiskomt.

Liefs, Marjolijn

Thuis bij Tjits zei

Zo goed voor te stellen dat je even weg zou willen van alles.. ik hoop dat je tussen al je drukke werkzaamheden door rustpuntjes kunt vinden om je energie weer op te kunnen laden.. en rust te vinden vooral in je hoofd..

Liefs, Tjits

flowers on my table zei

Dear Hennie, I hope you will find a little time to re-charge your batteries and unwind. I know you will find your creativity and inspiration again, as it comes from within you. Things sound exciting for you. I wish you every success and happiness for this coming year. With much love, Linda xx

Jeanette zei

Ik hoop voor je dat de tijd er uiteindelijk voor gaat zorgen dat je weer zoveel inspiratie krijgt als voorheen. Het borrelt allemaal in je hoofd maar heeft moeite om er uit te komen door alle zaken waar je nu (alleen) zo druk mee bent. Lieve Henny ik weet zeker dat het goed gaat komen met je, het heeft alleen... tijd nodig. (Weet dat we aan je blijven denken)

Groet,
Jeanette

Mirjam zei

Hallo Hennie,
Ik hoop dat het steeds beter zal gaan met je energie en inspiratie...
Ik wens je een mooie nieuwe week,
Lieve groet,
Mirjam

Pure & White zei

Lieve Hennie, dat zou idd heerlijk zijn hè, om er even helemaal tussenuit te zijn en je hoofd leeg te maken..Je bent zo dapper, en doet zoveel in je eentje...ik kan me heel goed voorstellen dat je je soms zo ontzettend moe en ongeïnspireerd voelt!

Misschien is het op een of andere manier mogelijk er wat langer tussenuit te gaan? Het helpt je weer op laden, en je voorkomt er misschien wel zodanige uitputting mee, dat je het geen keus is om er even tussenuit te zijn, maar een moeten...
Ik denk dat heel veel mensen zich voor kunnen stellen dat je zo'n rustperiode nodig hebt!

Heel veel sterkte met alles!

Liefs Dineke

van alles wat in huis en tuin. zei

DE reacties hierboven zeggen al alles wat ik zou willen zeggen dus alleen.....veel sterkte met al je verdriet en zorgen.
Ik hoop voor je dat je wat rust kunt vinden.

Groet Trijnie

Passione Helena zei

Ik leg even een hand op je schouder Hennie....Ik hoop dat de leuke dingen die gepland staan, je kracht geven om het moeilijkste deel te behappen. Pas goed op jezelf.

Ik wens je veel inspiratie en plezier in het geven van stylingadvies.

Fijne dag!

Liefs Helena



Nicole Rêveenblanc zei

Kan het me inderdaad heel goed voorstellen! Soms is het allemaal n beetje veel...
Fijn dat je nu al plannen kunt maken voor n brocantereis!
Lieve groet,
Nicole

De liefste zei

:-( Niet leuk. Plan ook wat momentjes voor jezelf in, naast alle andere 'to do' dingen. Vergeet jezelf niet, jij bent het belangrijkste!
Liefs,
Mirjam

De liefste zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Karin zei

Kan me voorstellen hoe zwaar je je zult voelen,hoor vaker dat het gemis erger wordt met de tijd......
Misschien lukt het je er even tussen uit en bij tanken,sterkte hoor

La Maison zei

Het plannen van brocante trips is wel heel erg leuk. Ga je wel eens naar Chiney op goede vrijdag? Erg leuk. En Maroilles zo rond de 20e juni? Ook leuk.
Ik gun je een winterslaap vanaf nu tot half maart.
Lieve Hennie ik begrijp dat alles heel moeilijk voor je is omdat alles de eerste keer is,na het verlies van je man.

Liefs
Hermine

Anneke zei

Hallo Hennie, de moeilijke maand ligt gelukkig weer achter ons. Ik kan me zo voorstellen hoe moeilijk het voor je is. Zeker met kinderen kun je er zo moeilijk aan toegeven. Ik hoop dat je de gelegenheid vind om wat tot rust te komen.
Liefs Anneke