Room 17

Room 17

19 maart 2015

Brocante à véloBrocante à vélo

Naar de tandarts (afgebroken vulling), naar de kaakchirurg (lastige wortelkanaalbehandeling), en naar de chiropractor (rugklachten). Tussen de bedrijven en mankementen door druk bezig met het plannen van een paar brocantetrips. Jammer genoeg moest ik een van de trips schrappen omdat ik te laat was met boeken (geen enkele hotelkamer meer te vinden). De volgende keer dus weer ruimschoots van tevoren reserveren. Op de dolle pof naar Frankrijk afreizen is geen optie want na een dag sjouwen en slepen op de brocante markt heb ik geen zin om nog op te zoek gaan naar een lekkere boxspring.
Inmiddels ook de zomervakantie geboekt. Een luxe gîte aan de Loire, prima uitvalspunt voor de antiekmarkten in Orleans, Chinon, Montsoreau en Saumur. De gîte ligt aan de fraaie "La Loire à vélo" route dus met een beetje mazzel kan ik op de fiets naar de markt ;-)
Nu nog een reismaatje zien te vinden want anders zit ik straks alleen in de vier persoons gîte te koekeloeren.

.

18 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Ik heb bewondering voor je humor Hennie, maar ik hoop van harte dat je een maatje vindt die jou gezelschap kan houden...of het nu een vriend of vriendin is, dat maakt niet uit.

De geboekte uitstapjes klinken goed. Natuurlijk moet er ook gewerkt worden, maar in een mooie omgeving in een mooi verblijf is dat niet zo erg.

Ik hoop dat je je artsenbezoekjes af hebt kunnen sluiten, op een gegeven moment ben je daar ook wel klaar mee.

Liefs, Ingrid

De Meidenmuts zei

Ik heb ook echt bewondering voor je dat je de zomervakantie al boekt zonder dat je weet of je een maatje vindt die mee wil gaan. Maar dat komt vast en zeker goed!

Groetjes Anita

Anoniem zei

Misschien heb je een gat in de (brocante-)markt ontdekt...?Ik heb het idee dat er toch meer zijn die dolgraag deze prachtige marktjes afstruinen, maar niet alleen...Of in de vorm van een workshop "brocante-struinen in Frankrijk" of zoiets, waar je de kneepjes van het vak (herkennen van topstukken en kitsch, afdingen) leert...En als er dan zo'n Clooney-typje reageert, tegen de rest zeggen dat het groepje al vol is...;-))
Maar alle gekheid op een stokje: ik vind het knap dat je sowieso boekt en er voor gaat. Super meid!
Sterkte met je kies en rug!
Liefs, Peetje

Anoniem zei

Dapper Hennie, dat je in je eentje boekt! En ik hoop dat je een lieve vriend of vriendin vindt die met je mee wil gaan.
Je brengt het met humor, maar ik geloof in de ondertoon dat het nog niet helemaal goed met je is.
Dus wens ik je ook heel veel sterkte, ook met je lichamelijke ongemakken.

Liefs,
Gerry

Het Moonhuis zei

Ik weet zeker dat er wel meer mensen zijn die graag in Frankrijk brocante markten bezoeken, maar niemand kunnen vinden die er ook van houdt. Het klinkt hartstikke leuk en jij weet precies waar je moet zijn. Ideaal toch!!

Liefs Monica

Jolanda zei

Wat een positieve instelling! Er zijn vast genoeg gegadigden die met jou op brocantejacht willen gaan. Sterkte met je gezondheid en geniet alvast van de voorpret.

Anneke zei

Wat knAp van je om een vakantie te boeken. Net als wat Gerrie schrijft hoop ik ook dat je een maatje vind om samen heerlijk de markten af te struinen. Je hebt deze week nogal wat voor je kiezen gehad (rare woordspeling nu). Ik hoop dat het nu wat beter met je gaat.
Liefs Anneke

Brenda Schneider zei

Een lekker vooruitzicht dat de zomervakantie geboekt is, nu nog een reismaatje vinden.
Hopen dat het snel beter gaat met je gezondheid.
Fijn weekend.
Groetjes Brenda

It's me zei

Hahahaha...wat ben je toch grappig...!!..en tja....lijkt me leuk zo vakantie.....komt vast goed..!...fijn weekend liefs Ria...x!

Corine(THUIS) zei

De eerste stap is gezet. Goed dat je het niet laat verlopen, dat reismaatje komt er vast!

Easyliving zei

Dapper dat je in elk geval geboekt hebt....je hebt nog even voor het brocante seizoen losbarst...tegen die tijd is er echt iemand die met je meegaat....
Liefs Dinka

It Is The way of life zei

Wat goed van je en een leuk vooruitzicht voor je zomervakantie ...en nu nog een leuk vakantie maatje ,komt vast goed succes !
Liefs Ida

lia zei

Dapper van je dat je de zomervakantie toch al geboekt hebt. dat reismaatje komt vast nog.
En hoop dat die bezoekjes naar de medici afgelopen is.

Housebythewaterhole zei

Hennie wat mooi...ik droom echt weg bij je foto's en uitleg...haha... morgen staat bij ons ook een marktje gepland in noord-frankrijk..héél benieuwd !
Hopelijk vind je snel een reis-maatje maar daar zullen wel kandidaten voor zijn ??
héél fijn weekend
geniet ervan
Liefs Kathy

Marjon zei


Haha dat was nog eens een idee...en misschien zijn er genoeg blogdames die mee willen.....Beterschap met je kies en je rug....fijn weekend en lieve groet van Marjon

Janny zei

Vervelend voor je dat die lichamelijke klachten allemaal tegelijk opspelen. Nou ja...hopelijk heb je het dan ook voor lange tijd gehad!
Lijkt me heerlijk in zo'n gîte bij de Loire, hoor. Ik hoop van harte dat je een vakantiemaatje vindt.
Liefs,
Janny

van alles wat in huis en tuin. zei

Hè wat vervelend om van die klachten te hebben waar je voor naar allerlei figuren moet voor hulp! Hoop voor je dat het snel beter gaat!
Wat dapper van je om toch wat te boeken voor de zomervakantie, ik hoop dat je een maatje kunt vinden en anders begin jij toch zo'n brocante datingsite?
Er zijn vast wel mensen die dat ook leuk vinden!

groet Trijnie

La Maison zei

Pijn is ellendig, en de tandarts narigheid ook.
Maar het positieve is dat je de zomervakantie hebt vastgelegd.
Tja maar waar haal je een leuke struiner vandaan?
Misschien een kleine advertentie in de verzamelkrant?

Liefs
Hermine