Room 17

Room 17

16 mei 2015

Brocante trip Frankrijk

 Foto: Pinterest
 
 
Frankrijk
 
Soms zit het mee en soms zit het tegen. Onze korte trip naar Frankrijk was nat en koud, en de brocante was deze keer niet de moeite waard. Te duur, te groot, te zwaar, en niet mijn smaak. 
Twaalfhonderd kilometer is een forse rit als je de auto niet vol kunt laden, maar ach, peu importe, het mocht de pret niet drukken. We logeerden in een van Frankrijks plus beaux villages, sliepen in een leuke B&B, en hadden tussen de buien door toch nog wat zonneschijn.
De brocante aankopen staan vanaf volgende week in de webshop.

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Ondanks alles hoop ik dat jullie toch plezier hebben gehad aan de reis en verblijf, ondanks dat de buit een beetje tegenviel.
Mooi weekend gewenst!

Lieve groet,
Gerry

Anoniem zei

Dat is natuurlijk een beetje balen, maar is dat eigenlijk ook niet wat typisch brocante is: de jacht zelf? Elk stukje is uniek en soms moeilijk te verkrijgen en als je niet de 'klik' hebt, niet de moeite waard. Gelukkig was de omgeving en de B&B wel de moeite waard. Tussen de buien door heb je wel kunnen genieten van dit mooie Frankrijk. En tja, dat kun je dan niet meenemen in een doosje...alleen in je hart...
Liefs, Peetje

Home and Lifestyle zei

Dat is wel balen, wanneer de lange rit niet gebracht heeft wat je hoopte. Want je maakt de reis toch vooral om met een mooie vangst terug te komen. Je weet nu in ieder geval dat je het in deze hoek op deze markt(en) blijkbaar niet moet zoeken. Gelukkig is het geen straf om daar te verblijven, zeker niet als je overnacht in een sfeervolle B&B en het zonnetje zich ook heeft laten zien.

Liefs, Ingrid

Mirjam zei

Ja soms kan dat zo lopen hè, dan lukt het niet precies zoals je zou willen. Fijn dat je toch nog hebt kunnen genieten van je trip. Ik ga binnenkort weer eens snuffelen in je webshop...
Ik wens je een heerlijke zaterdagavond en een heel mooie zondag,
Liefs,
Mirjam

Nadine Snijders My little white home by Nadine zei

Oh, wat jammer... Gelukkig hebben jullie in een prachtige omgeving gereden, in een mooie B&B gelogeerd en het gezellig gehad. En dat is toch veel waard! Volgende keer loont het zich vast!!

Lieve groet,

Nadine

Judith zei

Die markten... het wordt steeds een grotere uitdaaging! Gelukkig heb je ondanks het tegenvallende weer en buit toch genoten!

Fijn weekend

Ús hûs ús thús zei

Ik doe mijn inkopen bij groothandels in Nederland. Als ik dan over jou "inkoop" reisje naar Frankrijk lees, klinkt dat toch wat romantischer :). En ook al viel het weer en de inkoop tegen, je hebt er een leuk tripje aan over gehouden!
Fijne zondag. Groetjes van Aleta

Janny zei

Ach jammer Hennie, dat de reis geen leuke brocante heeft opgeleverd. Maar je was er even tussenuit en ik hoop dat je je hebt op kunnen laden. Dan helpt zo'n leuke B&B natuurlijk wel mee....je zult er wel anders naar kijken nu je zelf een B&B hebt, denk ik.
Liefs,
Janny

Margo van Schaick zei

Jammer dat het met het weer en de inkopen een beetje tegen zat. Volgende keer waarschijnlijk beter weer en geslaagde brocante inkopen. Dat hoop ik in ieder geval voor je.
Groet, Margo
(casadinarda.blogspot.nl)

Onder de rieten kap zei

Dat is inderdaad jammer, maar toch lekker om er even helemaal uit te zijn, en mooie foto's gemaakt!
Groetjes, Yvonne

flowers on my table zei

Hi Hennie, shame your trip wasn't productive, but I like your positive attitude! I hope you are happy and well. Much love, Linda xx