Room 17

Room 17

28 januari 2010

New Arrivals

Room 17

 
De webwinkel is uitgebreid met een nieuwe afdeling.
Vaste klanten en trouwe bezoekers die op zoek zijn naar nieuwe spullen en/of inspiratie , kunnen voortaan meteen doorklikken naar de afdeling "New Arrivals" .
De eerste aanwinsten zijn geplaatst, de rest volgt nog. Ik moet even rustig aan doen, want ik heb een pijnlijke arm van het vele computeren, fotograferen en uploaden.
Alvast een paar sfeerkiekjes hier op mijn blog.
 

 


 


6 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Hoi Henny,

Je webshop is een plaatje, je hebt er zulke mooie foto's staan! Balen van je arm, ik ken het en ben van rechtshandig naar linkshandig muisgebruik gegaan, maar toen kreeg ik er aan die kant ook last van hi hi. Dat schoot ook niet op!

Beterschap met je arm en een fijn weekend gewenst!

Lieve groet, Ingrid

lia zei

Heb net ook even bij je web shop gekeken. En daar straalt ook echt dezelfde rust als in je inrichting thuis. Vervelend die pijnlijke arm.
Neem de rust en beterschap.

lieve groet Lia

Greet zei

Hallo Hennie,
Mooie "new arrivals" aan de eerste foto's te zien! Het is altijd prettig als nieuwe stukken arriveren niet?
Hé, ik ben blij dat je mijn nieuwe blog lay out mooi vindt! Ik vond het echt wel nodig om alles wat stijlvoller te maken.
Trouwens jouw blog is daar een voorbeeld van hoor!
xx
Greet

Granny's Place zei

Hoi,
Bedankt voor je bezoekje en je berichtje.
Ik wens je een fijn weekend.
Groetjes Madelon

Mayflower zei

Hallo Hennie, wat een prachtige foto's van weer mooie spullen. Wat leuk dat we nu meteen naar de new arrivals kunnen gaan. Ik trouwens weer zonder problemen in je webwinkel komen.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

* zei

Zweden is idd. prachtig maar een beetje fransezon zou nu niet verkeerd zijn, palmboompje hahahaa.... oooh ik droom helemaal weg op deze maandagmorgen gauw terug in de werkelijkheid hier in Zweden koud en sneeuw hahaha... Je hebt mooie spullen binnengekregen.

liefs bellavien