Room 17

Room 17

3 januari 2010 
TRENDS


Wat gaat 2010 ons brengen op het gebied van interieur en kleur?
Op de website van het Nederlands Interieur Instituut staan de belangrijkste trends op een rijtje, van Farming Fashion tot en met Gardening Green, wie ze allemaal leest ziet door de bomen het bos niet meer. Volgens trendwatcher Lidewij Edelkoort wordt geel de nieuwe woonkleur. Woongoeroe Jan des Bouvrie lanceert ( wederom ) wit, en designer Piet Boon gaat verder met sobere kleuren en stoere ontwerpen. Paars en lila zijn in opkomst, zand, taupe en levertinten blijven onverminderd populair, zilverkleurige accenten
(van armeluiszilver tot en met chroom) ook. Grijs is een grote stijger in interieurland, en dat is niet zo verwonderlijk want grijs is een mooie neutrale kleur en laat zich uitstekend combineren. Grijs is zowel chique als stoer, en past moeiteloos in elk interieur.

photo’s : Atelier de Campagne Atelier September Country Living French Living

11 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Hallo Hennie,

Leuk om te lezen wat de trendwatchers er van vinden. Met Lidewij ga ik het het aankomend jaar niet vinden, want geel is niet mijn kleur. Jan en Piet vind ik al heel wat beter klinken!! Vooral de kleur grijs...ik wil onze slaapkamer veranderen en zit te denken aan een grijze wand. Daar ben ik nog niet uit, maar het helpt mij wel te lezen dat dat in ieder geval trendy is hi hi! Mooie foto's trouwens, vooral de laatste twee vind ik geweldig!

Groetjes, Ingrid

Mayflower zei

Hallo Hennie, Ook ik ga aan Lidewij voorbij, geel is ook niet mijn kleur. Ik ga voor de naturels en grijstinten met hier en daar een vleugje poederint. Ik ben zowiezo niet zo'n trendvolger, ik pik overal een beetje 'mij' uit totdat er iets ontstaat dat heel dicht bij mezelf staat en ik kan zeggen, ik voel me thuis.
Lieve groet, Mea

faire un songe zei

Hoi Hennie, ik ben blij dat je schrijft dat het grijs blijft, ik moet er niet aan denken mijn muren allemaal opnieuw te moeten doen..( grapje)
Leuk dat je het hebt opgezocht en met ons hebt gedeeld.
Groetjes.

lia zei

Ik houd het maar bij wat ik heb, daar voel ik me het lekkerst bij. Ik voel me thuis bij je foto's.

groetjes Lia

Corine zei

Geel??? Nee hoor daar doe ik ook niet aan mee, de naturellen en de grijzen.. dat is beter! Beter? nee.. TOP! Ik ben benieuwd naar jouw grijze aanpassingen.. Groeten, Corine(THUIS)

botanical brouhaha zei

love, love, love the grey! Beautiful!

shabby-homedreams zei

Hello,
I yust found your wonderful Blog. Very nice photos, compliments to you.
I also wish you a very healthy and happy
New Year 2010. Is it ok, when I put you through my favourite bloglist?

Greetings from Germany, Mary

Greet zei

Hallo Hennie,
Tof dat je over trends schrijft! Ik ga me er de komende dagen ook even in verdiepen!
xx
Greet

Aladdin's Cave keepster zei

Ja trends, wat moet je er eigenlijk mee als indivueel? Je gaat toch tenslotte voor de kleuren kiezen die je van binnen voelt/ziet en en wil daar in leven toch? Ik vind zomers een mooie geel wel wat hebben, maar dan als accent, net als een een beetje rood en jade/flessen groen...dat zijn tijdloze kleuren. Dit jaar echter ga ik voor een mooie warme diepe zongedroogde tomaat kleur met leisteen zwart, antraciet, licht koraal accenten en natuurlijk wit! Zie mijn foto op mn Blog...Grdijnen blijven dezelfde als ook dejade groen verzameling potten, chinees servies, zilveren eetgerei en grote creme witte schalen als mn verzameling schelpen!
Je foto's zijn weer uiteraard subliem!! Altijd vol verwachting wat je ons weer laat zien!!

the.neo.lifestyle zei

Hallo,

Beste wensen,

Goed dat grijs ik ben hier al goed in de trends dan :-)

Ik hou van grijs

David

* zei

Wat laat je ons heerlijke warme tinten zien, oeps ik hou van grijs en zwart zo hier en daar, maar kan mijn witte interieurtje niet loslaten hoor hahaha...


lieve groet uit zweden van bellavien ;)