Room 17

Room 17

23 september 2010


Bathroom


Een paar jaar geleden heb ik in een enthousiaste bui de wanden in de badkamer zwart geverfd. Een heftige kleur, maar wel heel gewaagd en chique. Ben nu echter een beetje uitgekeken op de zwarte muren, en heb zin in een frisse nieuwe tint. Op de stalenkaart van Painting the Past zag ik de kleuren Stone en Clay ( zand grijsachtig ), en ook Pure and Original heeft een paar mooie kleuren: Silver Screen, Silken Web, Sand Storm, Flannel Grey. Ben er nog niet helemaal uit, maar zodra alle kluswerkzaamheden zijn afgerond laat ik jullie het eindresultaat zien.
Voor de ramen in de badkamer zoek ik nog vier oude brocante paneelluiken. De goede maat is echter lastig te vinden, dus heb je toevallig nog twee setjes liggen, 1.35 hoog en 95 breed, dan mag je me altijd mailen :-)


De paspoppen heb ik gespot bij Jackar Historische Bouwmaterialen, was daar even aan het rondkijken naar oude en bijzondere spullen.22 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Wat een prachtige badkamer, inderdaad héél sjiek!! Painting the past heeft schitterende kleuren.

Ik ben heel benieuwd wat voor kleur het gaat worden!

Groetjes, Collie

Modern Country Style zei

Very chic! I hadn't put you down for a black bathroom!
Learning more about you every post you put up!!

I am all of a quiver waiting to see your new colour choice! I have no doubts that it willl be utterly gorgeous!

Petra zei

Oh ja, ik ken hem nog (weet niet meer welk blad)
Erg mooi, maar weer iets anders is ook weer lekker. Wordt vast weer super. Luiken heb ik niet voor je. Mijn man heeft ze zelf gemaakt van MDF. Ook mooi en heel handig.

Succes met alles!

Jeanette zei

Ik heb helaas geen luiken voor je liggen;-) als ik ze had dan wou ik ze echt niet kwijt;-)) maar meid wat heb jij toch een prachtige badkamer en juist dat zwart maakt het zo intiem en sfeervol en sjiek... Maar goed dat je op iets uitgekeken rakt dat snap ik ook wel maar ik zou toch nog een nachtje slapen geloof ik:-)

Lieve groet, jeanette

Passione Helena zei

Oooh Hennie, ja ik ken hem ook nog, nu ik dit weer terug zie. Al "kende" ik je toen nog niet.
Prachtige chique badkamer! Maar kan me ook voorstellen, als je er alle dagen gebruik van maakt, een keer van kleur wilt veranderen. Het word vast weer adembenemend, zoals je het beschrijft.
Ik heb nog even gekeken naar de kleuren, Stone, Sandweb en Flanel gray zijn mijn favorieten..Maar volgens mij heb jij al lang een keus gemaakt;-)

Succes!
Fijn weekend, lieve groetjes Helena

Karin zei

stone en clay gebruik ik veel, altijd goed!
Succes met kiezen. Het zwart is nog wel steeds mooi en zorgt voor een bepaalde uitstraling maar kan me voorstellen dat je er op een gegeven moment op uit gekeken bent.
Groetjes Karin

It's me zei

Ik vind dit prachtig hoor!! zal er niks aan doen !!......fijne avond liefs Ria.....

Dani zei

Mijn mond valt open, wat een prachtige badkamer! Heel apart en chique zo.. In een andere kleur is het ook vast enorm mooi.
Groetjes
Dani

Home and Lifestyle zei

Wat een juweeltje....ik ben helemaal onder de indruk...wat heb jij een geweldige smaak zeg!!

Lieve groetjes, Ingrid

kienkele zei

Foutmelding, dus misschien krijg je mijn reactie nu dubbel. Ben helemaal weg van die zwarte muren....jammer dat je het anders gaat doen. Ik zou willen dat ik mijn lief zo ver kon krijgen..... Fijne avond, lieve groet, Tineke

Acquired Objects zei

Your bathroom is so chic! But I can understand wanting to lighten it up after a few years but it's still stunning. Love your mannequins!

Pien zei

Ook ik kreeg een foutmelding, dus probeer ik het maar nog een keer.
Het is net alsof je in een sjieke hotelbadkamer bent. Fantastisch gewoon!

Groetjes,
Pien

THE BLACK BARN zei

Prachtig is je badkamer.
Maar dat vond ik al dat je in het woonblad LANDELIJK WONEN stond.
Ik vind het een goed idee om zo af en toe je badkamer te veranderen, dan krijg je weer nieuwe ideeën.En een andere kleur kan je badkamer ook een luxe gevoel geven.

Lieve groet,
Miranda

Claudia zei

Wat een plaatje van een badkamer maar voor mij is het nu de eerste keer dat ik deze zie, niets zo veranderlijk als de mens. Laat je ons het resultaat zien?

Liefs Claudia

lia zei

Ja, ik weet het nog van de WLS. Zo mooi die badkamer. ben benieuwd hoe het nu word, want je laat het wel zien toch???
En luiken heb ik niet voor je.

fijn weekend
lieve groet Lia

Jeanette zei

Ik heb het al in het echt mogen aanschouwen maar ook op de foto blijft je badkamer een plaatje. Ik ben heel benieuwd naar de NA-foto's. Succes met het klussen.

Groet en fijn weekend,
Jeanette

Nicole zei

Vind dat zwart wel erg mooi, hoor, maar kan me voorstellen dat je wel ns wat anders wilt (komt me bekend voor...). Die Jackar Living ken ik alleen van de tijdschriften,maar zelf nog nooit geweest...
Succes met de juiste kleur kiezen!
Fijn weekend wenst je,
Nicole

Bonjade zei

Ik vind het zo al een droom.....
Ben benieuwd wat het nu gaat worden.
Wij hebben dat merk ook op de muur in de badkamer, een donkerbruine kleur....perfect spul voor de badkamer.......
Fijn weekend
Liefs

Rozmeen zei

Wow wat heb jij een mooie slaapkamer...zo sjiek en prachtig sfeervol ingericht. Vind datdonkere ook mooi en painting the past heeft een prachtige kleurencollectie...maar snap veranderen ook wel...pff lastige keuze maar als je toch besluit het niet te doen weet je in ieder geval dat je badkamer stunning oogt zoals die is.

Liefs en fijn weekend,
Rozmeen

Haikey zei

Ik vind je badkamer super mooi!
Ben wel benieuwd hoe het nu dan gaat worden.

Fijn weekend!

Haikey

It's me zei

Jaaaaaa!! het is gelukt !! meld je aan nu word volger.....hahahhahah!!!..liefs fijne avond.......Ria....ga even in je webwinkel kijken......leuk ........daag !!

tanja zei

ik vind de rolgordijnen ook prachtig!! en helaas ik heb geen luiken voor je picasaweb.google.nl/tanjakarst