Room 17

Room 17

2 september 2011

Zomer en Lille
Zomer en Lille


De zomer van 2011 was nat, koud en somber. Het heeft geplenst, er was amper zon, en de temperaturen waren veel te laag. September is begonnen, en nu maar hopen dat we nog een beetje kunnen nazomeren met z'n allen.


In Lille begint morgen weer het grootste brocantespektakel van Europa. Meer dan 100 kilometer antiek, brocante en curiosa. Tienduizend kramen en bijna twee miljoen bezoekers. Het beloofd een zonnig weekend te worden, dus dat wordt extra genieten. Zelf ben ik helaas niet van de partij, maar ik wens iedereen die vanavond, vannacht of morgenvroeg richting Lille vertrekt, een heerlijk en zonnig brocanteweekend !


Foto: Absolutely Beautiful Things

20 opmerkingen:

De Lorelei Brocante. zei

Oo wat was ik graag gegaan maar helaas....hier moet een nieuw dak geplaatst worden in een DROOG weekend dus tja....dan moet het nu want het is bijna nooit droog.
Volgend jaar wie weet..

groetjes
Dicky Marie.

Home and Lifestyle zei

Wat een leuke foto Hennie...en ik wens ook iedereen veel plezier in Lille! Ik ben er nog nooit geweest en op de één of andere manier komt het er ook nooit van!

Ik wens je een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

Wat een prachtige foto ... bedank voor je reactie op me blog ....wens je een fijn weekend lieve groet rosita

Janny zei

Ik ben nooit in Lille geweest. Vorig jaar was dat dus maar goed ook, gezien je geestige foto.
Ik was graag een keer met zo'n bus brocanteliefhebbers meegegaan, maar helaas zijn hier diverse verplichtingen die dat onmogelijk maken.
Janny

Tanja zei

Ik ga morgenochtend die kant op, heb er zin in en ga gewoon lekker genieten, hoge prijzen of geen hoge prijzen. Genieten dat is wat ik wil!!
Natuurlijk zijn leuke spullen mooi meegenomen;)

lia zei

Oh, ik had ook weer graag gegaan, maar ja je kunt niet alles...

Mirjam zei

Dat is toch echt een prachtig gezicht, zo´n kroonluchter in zo´n busje...
Ik wens ook iedereen daar een heel mooi weekend, en iedereen die niet daar naar toe gaat ook!
Dus bij deze voor jou ook een héél fijn weekend gewenst,
groetjes,
Mirjam

Met Brocant Label zei

Ik ga zeker en heb er super zin in. De weergoden zitten inderdaad mee. Vorig jaar was het ook heerlijk weer op zaterdag. De foto is echt leuk ! Jammer dat je niet erbij bent maar voor je het weet is er volgend jaar weer een kans.

Lieve Groet,
Yvonne

Herman Grans ♥ zei

Wish I could be there! Sounds amazing! Regards from Norway

Judith zei

Overal kom je nu posten tegen over Lille... als er zoveel nederlanders naar toe gaan, verklaard dat wel waarom het daar zo duur is! Toch vind ik het onwijs jammer dat ik er dit jaar niet bij kan zijn. Morgen is het heerlijk weer om te gaan struinen (typisch dat het tijdens dat weekend iedere keer weer mooi weer is trouwens!), maar daarentegen is het dan ook heerlijk weer om te vertoeven in eigen tuin toch?! Dat is dan een troost-:)

fijn en zonnig weekend Hennie! Groetjes Judith

Ido zei

How wonderful that flea market at Lille must be! I dream or Europe so much, may be one day. Sorry to hear about your wet summer. Wishing you a great weekend!
XXX Ido

Claudia zei

Top foto!

Mayflower zei

Wat een prachtige foto Hennie. Ik lees dat er veel blogsters die kant uit gaan, dus dames allemaal veel plezier en mooie vondsten.

Fijn weekend en een lieve groet, Mea

Acquired Objects zei

Your flea market sounds like our Brimfield, huge antique fair. Summer has gone by way to fast and it's already coming on fall here in New England.

vosges paris zei

wat een geweldige foto!!!

Corine zei

Die foto...geweldig! ja en wat was het er prachtig weer voor...ben benieuwd naar de verhalen en foto's op de diverse blogs!
Groeten, Corine(THUIS)

Nicole zei

Ja inderdaad leuke foto hierboven!
Troost je, ik ben er ook niet...wil wel graag ooit nog n keer gaan!
Fijne zondag nog!
Nicole

Tanja zei

Het was een hele warme dag in Lille, mooie brocante gezien en leuke dingen meegenomen, zie mijn blogspot voor de resultaten

flowers on my table zei

Wow, 100km of Antiques, I wish I was in Lille! Wonderful photo, made me smile. Many thanks for your kind words. I had a great time at my party, it was a toss up between 1950's or 1970's, as I really love the music and style of both. I thought perhaps that 50's was more glamourous! I can do 70's next time. Much love to you, Linda x

Inspired by you zei

I just found your blog. I could only dream of going to a huge flea market like that one you described. Beautiful blog.