Room 17

Room 17

2 november 2011

                                                             Room 17


Lampenparade


De kruiklamp (vorige) post heeft leuke reacties opgeleverd. Sommige bloggers hadden hem ook al gekocht, en sommigen wilden graag weten of de lamp te koop was in mijn webshop. Nee, hij is niet te koop in de shop, weliswaar kan ik ze via de groothandel inkopen, maar prijstechnisch is het niet interessant. Met een webwinkel is het altijd goed nadenken en inschatten of je bepaalde artikelen wel/niet inkoopt, want de grote winkelketens zijn geduchte concurrenten. Dat zullen veel webshopwinkeliers vast wel kunnen beamen, niets zo irritant als spullen inkopen die even later en masse in de winkel liggen.

Vandaag een paar lampen uit eigen collectie. Mooie sfeermakers op hoge voet, ze passen prima op een side table, schouw of vensterbank, en zijn net iets handiger dan het kruikmodel, want kruiklampen nemen doorgaans meer ruimte in beslag. De side table heb ik weer eens verhuisd van het tuinhuis naar de woonkamer, hij is eigenlijk iets te groot voor de wand, maar het kan nog net.













Warme novembersfeer in de woonkamer.
en in het tuinhuis ( foto linksboven).

Kleur op wand: Antracietgrijs Flexa Pure

Foto's Room 17
















22 opmerkingen:

Mayflower zei

Een prachtige lampenparade Hennie en het is er weer de tijd voor. Ik heb wel een lampentic hihi, dus geniet ik van deze post.
Prachtige sfeerplaatjes.
Fijne dag en een lieve groet, Mea

Paintings by Louise, Maison Louise zei

Heel mooi en je hebt er schitterende foto's van gemaakt.

Lieve groet,

Loes

Acquired Objects zei

You sold the jar lamp you just showed....good for you! You always have such beautiful things in your shop.I know about the big box companies, I wish they would stop copying everything.

Ann zei

Your room is very beautiful and serene.

I love the paint color! I bet the wall color is a chameleon, changing with the different light.

All Seasons zei

Wat leuk dat je deze mooie lamp laat zien. Wij zijn op zoek naar een passende lamp voor op ons dressoir en dat is zo moeilijk.
Deze lamp vind ik wel heel erg mooi, niet te veel poespas en mooi slank. Lampen aanschaffen vind ik toch een van de moeilijkste dingen in de huiskamer, althans dit soort lampen, voor sfeer.

Geniet van de dag
Liefs,

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

zien er prachtig uit zeg en wat een heerlijk sfeertje heb je ...fijne week lieve groet rosita

Janny zei

Idd mooie lampen. Ik heb er ook veel, kruiklampen en hoge slanke lampen. Binnenkort ga ik wel op zoek naar twee andere kappen, omdat we nieuwe fauteuils hebben gekocht en daar wil ik graag een andere kleur kap bij.
Zo blijft een mens toch bezig, he? ;-)
Janny

Yn'e Steeg zei

Bedankt voor je berichtje op mijn blog.
Ik ben momenteel niet zoveel in blogland aanwezig, want dit zijn voor ons als woonwinkels nu drukke tijden.
Druk, maar reuze gezellig hoor!
Ik ben het helemaal met je eens wat betreft de spullen die je inkoopt en daarna massaal in bijv. de doe hetzelf zaken ziet liggen.
het geldt niet alleen voor lampen etc. maar ook voor kerstspulletjes.
Ik probeer dan ook zoveel mogelijk alleen maar "oude" kerstartikelen in de winkel te hebben.
Maar...desondanks; ik geniet nog iedere dag dat ik in de winkel sta hoor hihihi
Zoveel leuke contacten die ik in de afgelopen 4 jaar heb opgebouwd, en daar doen we het voor toch?

Groetjes uit Fryslan, Jantsje

Met Brocant Label zei

En of ik dat herken, denk je iets leuks bij de groothandel te hebben gekocht zie ik een tijdje later ook in de winkel grrrr. Maar ja je leert ervan. De lamp en sidetable een plaatje !

lieve groet,
Yvonne

Home and Lifestyle zei

Het wordt kleine bedrijven zo wel moeilijk gemaakt om leuk zaken te doen hè? Het moet dan ook echt je hobby zijn, anders zou je er zo de brui aan geven.

Mooie lampen, ik zal de mijne ook eens in een post laten zien..

Nog een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

Corine(THUIS) zei

Lampen, ik heb er wel iets mee, maar het blijft lastig om díe lampen neer te zetten die de juiste lichtopbrengst geven..
Groeten, Corine(THUIS)

Hannekie(Sisterly) zei

ik heb niet zo een oog voor lampen volgens mij. ik heb er dan ook veel te weinig kom ik nu weer achter nu het zo vroeg donker wordt..dus deze inspiratie kon ik wel gebruiken
liefs hannie

Le Style zei

Lampen zijn heerlijke sfeermakers.....
Wat hou ik toch van jouw stijl, zo mooi!
Mooi die Antracietgrijze kleur van Flexa Pure.
Een fijne avond,

Lieve groet van mij

Jeanette zei

Hoi Hennie,
maar waar heb je die lamp dan gekocht? Vind jouw lamp op de sidetable ook super, ik had hem al in je webshop zien staan. Ik heb nu al kerstlichtjes op mijn sidetable staan. (ja ik weet het ik ben vroeg) .

Groet,
Jeanette

Mirjam zei

Hallo Hennie,
Je hebt hier ook weer een heel sfeervolle hoek van gemaakt, met die sidetable en die mooie lamp er op. Heel eerlijk zeg ik dat ik de kruiklamp mooier vind hoor... Mag toch wel?
Ik vind ook de grijze tint op je muur ontzettend mooi, heel fijn dat je de naam van de verf erbij vermeld hebt. Ik overweeg langzaam ook een muur grijs te maken, waar straks onze kast (als-ie wit is mooi tegen uitkomt) maar moet Ben even rustig aan het idee laten wennen. Even bij Flexa kijken of ze ook een tintje lichter hebben.... Heel mooi zo en wat heb je weer prachtige foto's gemaakt. Echt genieten weer....
Ik wens je nog een heel fijne avond,
Groetjes,
Mirjam

Marjon zei

Prachtige lamp en jammer genoeg heb ik er al te veel.....Je hebt jouw huis prachtig gedecoreerd. Altijd alles even stijlvol (kijk al jaren op jouw blog haha).....fijne avond en groetjes Marjon

Dagi Mara zei

Soo schön Hennie!!! Die Lampen sind wunderschön! Die dunkle Wand gefällt mir ganz besonders!

Liebe Grüße
Dagi

De Zandhut zei

Prachtige lamp!! mijn stijl.
Hele mooie foto's

groetjes Do

Unknown zei

Wat heb je toch n prachtig huis! Maar de lampen zijn ook erg mooi,...hi hi
Fijne avond!
Nicole

lia zei

Ik kan me voorstellen dat sommige dingen moeilijk te verkopen zijn. Gelukkig heb jij heel veel spullen die je niet zomaar in een winkel ziet liggen.
Doet me denken aan iets.....

Lieve groet Lia

Das Hohe Haus zei

The pictures are wonderful. Thank you for sharing.
All the best, Steffi

flowers on my table zei

Oh it's all looking cosy and lovely. I love the charcoal colour on the wall. Thankyou for your kind comments. Have a lovely weekend, love Linda x