Room 17

Room 17

30 april 2014

Brocante tripBrocante Trip

Weer terug uit Frankrijk en mooie brocantespullen meegenomen. We hadden maar een paar dagen en helaas te weinig tijd om van de omgeving te genieten. Bovendien was het koud en nat ( 10 graden!), dus in sneltreinvaart met onze paraplu's langs de krijtrotsen in Le Treport gewandeld, en tijdens een droog moment nog even op een bankje aan de Baie de Somme gezeten. Daarna een uurtje gewinkeld bij Maison du Monde en Galeries Lafayette en de volgende ochtend ( vijf uur ) met een slaperig hoofd en bolderkar naar de brocantemarkt. Eind deze week staan de eerste spullen in de webshop.
Foto's van internet geplukt want het was te somber en te nat om mooie plaatjes te schieten.

28 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Jammer dat het zo koud en nat was, met een zonnetje doet alles toch heel anders aan. Ik ben benieuwd waar je de bolderkar mee vol hebt geladen.

Liefs, Ingrid

Housebythewaterhole zei

Was al benieuwd...jammer van het weer....héél benieuwd wat je gevonden hebt hoor, Le Tréport, prachtig hé...kan je héél lekker fruitende-mer eten, als je dat tenminste lekker vind bij l'Homard Blue...
mag ik vragen waar je de 3 laatste plaatjes genomen hebt...?? maisonsdumonde mooie winkel hé...heb er hier ééntje op 4km van bij mij...gevaarlijk....:-)
Ik hou je verkoopsite in de gaten hoor !!! Hopelijk volgende keer beter weer ....is leuker !!
Fijne dag nog
Liefs Kathy

Housebythewaterhole zei

....lees....fruits de mer.......

Thuis bij Tjits zei

Wat jammer van het weer, het zonnetje doet zoveel! Ik ben benieuwd wat je allemaal weer voor moois hebt meegenomen in je bolderkar, ik ga eind van de week even een kijkje in je webshop nemen.

Liefs, Tjits

Hout en meer ..... zei

Zo jammer als je dan even lekker op pad bent en het is zo koud en vies maar 1 voordeel de markten worden dan vaak minder druk bezocht dus kun je even stevig doorstappen hé
De krijtrotsen zou ik graag nog eens naar toe willen maar stom genoeg zitten we altijd aan de nadere kant van Frankrijk haha zou het door de temperatuur komen ;-)

Groetjes
Dicky Marie

Marieke Kromme zei

Mooie vondsten (de kruiken) ben benieuwd naar de rest. Jammer van het weer inderdaad maar hoop dat je hoe dan ook genoten hebt van deze trip!

Liefs Marieke

Huize Vizzini zei

O mooi daar! Ik ga ook altijd een keer per jaar naar frankrijk naar lille. Vind het altijd wel een sfeertje hebben de brocante markjes. Ben benieuwd naar de nieuwe spulletjes..liefs Patricia.

lia zei

Jammer van de regen, maar je hebt vast weer hele mooie items;-))

Corine(THUIS) zei

Natuurlijk is een brocantetrip met zon super, maar sowieso is een paar dagen Frankrijk heerlijk! Hoe beviel je opvouwbare kar?? Was ie groot genoeg :-))

Anneke zei

Wat jammer van het weer. Ik ben zeer benieuwd wat je allemaal vanuit Frankrijk hebt meegenomen.
Liefs Anneke

De liefste zei

Wat sneu van het weer. Ik ben benieuwd naar de andere vondsten.
Liefs,
Mirjam

Hann¥ zei

Jammer dat het weer tegen viel.....ben benieuwd wat er allemaal in de bolderkar is beland :-)
Liefs, Hanny

Janny zei

De kruiken zien er al leuk uit. Ben benieuwd naar de rest. Jammer dat het zo koud was. Wij gaan volgende week naar de Franse Elzas. Hoop toch wel op mooier weer!
Liefs,
Janny

Anoniem zei

Je was wel in een mooie omgeving, Hennie!
Jammer dat het weer niet mee werkte.
Ben heel benieuwd wat je eind van de week in de webshop zet.

Liefs, Gerry

Mijn Stijl zei

Mooi daar....jammer van het weer.
Die kruiken zien er prachtig uit.
Ben benieuwd naar de rest.

Liefs,
Anita

It's me zei

Mooie plaatjes...ben benieuwd wat je hebt gekocht...liefs Ria...x !

Silvia Linders zei

Jammer van dat sombere weer, maar je hebt weer mooie spullen gevonden!!!!
Hoe beviel je bolderkar???
Fijne dag en groetjes Silvia.

Mirjam zei

Hoi Hennie,
Wat jammer dat het geen mooi weer was en dat je niet wat extra tijd had, want aan de plaatjes te zien is het bijzonder mooi daar....
Ik ben heel benieuwd naar je spullen...
Fijne dag vandaag,
Lieve groet,
Mirjam

Mooi Homestyling zei

Hoi Hennie,

Lees net pas je reactie op mijn post over de trog.
Helaas past hij niet onder de salontafel ( te hoog) voor tijdschriften of op een andere plek.
Maar ik verkoop hem misschien wel ;)
Liefs,
Karin

Jeanette zei

Hi Henny,

leuk om te lezen dat je weer je oude liefde zo vol enthousiasme oppakt. Ook ik ben nieuwsgierig naar je aankopen, ik ga morgen eens ff bij je kijken.

Groet,
Jeanette

Marjonel M zei

Jammer dat het weer niet echt mee werkte, maar je hebt vast weer mooie spullen gevonden.

It Is The way of life zei

Jammer van het weer Hennie , maar het zijn weer mooi spullen die je gevonden hebt !
Liefs ida

Marjon zei


Wat een geweldig mooie kruiken....het lijkt me zo mooi daar in Frankrijk, ik ben er zelf nog nooit geweest...jammer van het weer maar de plaatjes van internet zijn ook mooi....fijn weekend en lieve groet Marjon

Housebythewaterhole zei

Hoi Hennie, dank voor je antwoord, Amiens staat ook
op mijn verlanglijstje niet voor een marktje maar gewoon even de stad bezoeken... wonen op een uurtje rijden dus al daguitje perfect te doen ....
Veel succes op de volgende markten...
fijn weekend
Liefs kathy

Home fourteen zei

Jammer van het natte en koude weer. Ben benieuwd wat je gescoord hebt. Gr. Jac....

flowers on my table zei

Hello Hennie, shame about the weather. Sounds like you just went for it anyway. Look forward to seeing what you brought back. Much love to you, Linda x

Passione Helena zei

Hallo Hennie, heb je eerst even bij gelezen, heb zoveel van je gemist. Hoe gaat het met je? Je hebt een druk en vol programma zo te vernemen. Wil je weleens in de auto horen, knetter je dan ook op het verkeer in het Frans ;-) De (opfris) cursus zal goed van pas komen tijdens je speurtocht naar brocante. Wel jammer dat dit laatste uitje 'qua weer' somber uitviel, wel een hele mooie omgeving! Weet zeker dat je weer prachtige spullen hebt meegnomen.

De tuin ziet er perfect uit, prachtige tafel! Maar meid, wat een klus met dat zware grind! Een rustmomentje, zoals in Giethoorn, kan dan zeer ontspannend zijn.

Wens je nog een fijne avond.
Liefs Helena

Méa Strauß zei

Sooooooooooooo wonderful posts here, now I am your follower!!!! This helps so much, as I am so busy in my Atelier, that I am not in the situation to travel. So at least, your posts took me with you - thank you!!
XOXO, Méa