Room 17

Room 17

23 juni 2014

Zin in Frankrijk


Zin in Frankrijk.....

Bijna zomervakantie, hopelijk ben ik fit genoeg om naar Frankrijk te gaan. Oververmoeidheid en een slechte nachtrust spelen me praten, dus de reis staat een beetje op losse schroeven. Ben de komende tijd nog wel te vinden in bloggerland, want bloggen is natuurlijk een fijne manier om te ontspannen. Heb een zonnig (Pinterest) terras uitgezocht, dus wie zin heeft kan on line aanschuiven voor een virtuele babbel. Iedereen een fijne vakantie toegewenst en bedankt voor alle lieve reacties op mijn vorige post(en)!


26 opmerkingen:

Corine(THUIS) zei

Zin in Frankrijk, ja dat heb ik ook :-)
Maar helaas zit het er dit jaar voor ons niet in. Ach en ook op ons eigen landgoed hebben we diverse terrassen waar we lekker kunnen zitten, praten , eten of een wijntje drinken.. Ik wens je hoe dan ook een fijne zomer!

Anoniem zei

Lieve Hennie,
Van harte hoop ik dat je dermate fit bent om de reis naar Frankrijk aan te kunnen. En dat je daar heerlijk verder kunt uitrusten en rustgevende dingen kunt ondernemen of een leuke brocante markt bezoeken!
Ik wens je het allerbeste!

Liefs, Gerry

Berna zei

O, ik hoop zo dat je energie voldoende hebt om op reis te gaan en in het mooie Frankrijk tot rust te komen en te kunnen ontspannen op dat mooie terras. Ik kom een online-bakkie bij je drinken hoor.
Sterkte, ik duim voor je.

Housebythewaterhole zei

Tùùrlijk zin in Frankrijk....zeker bij het zien van je aanlokkelijke plaatjes, ik hoef enkel mijn ogen te sluiten en waan me in Frankrijk !! Misschien zal de franse ontspannen vakantiesfeer je héél goed doen??
Eventjes je gedachten wat verzetten en eventjes leven als God in....ja tùùrlijk Frankrijk !
Een héél fijne dag nog
en een fijne zomer alvast !
Liefs
Kathy

Home and Lifestyle zei

Lieve Hennie,

Ik hoop van harte dat de geplande reis naar Frankrijk door kan gaan...als iemand het verdient, dan ben jij het zonder twijfel. Heerlijk zittend op een terras of liggend op een ligbed bij het zwembad, die rust kun jij wel gebruiken.

Ik wens je heerlijke weken, met veel zonnestraaltjes die jou de kracht geven om door te gaan.

Dikke kus, Ingrid

Hout en meer ..... zei

Hier staat Frankrijk ook voor de deur en ik hoop dat jij ook die kant op kunt gaan !!
Jij hebt er zo te lezen meer zin in dan ik.....als ik weg ben is het wel goed maar om weg te gaan........ik ben niet zo'n reislustig mens..
Toch raar de één wil graag en kan niet en de ander kan en wil eigenlijk niet....

Ik hoop voor jou dat je snel op reis kunt gaan.

Groetjes
Dicky Marie

Thuis bij Tjits zei

Wat een heerlijk plekje heb je uitgezocht, ik schuif graag even aan!
En ik hoop heel erg voor je dat je fit genoeg zult zijn om straks lekker naar Frankrijk te kunnen gaan!

Liefs, Tjits

Nicole Rêveenblanc zei

Ja heerlijk, Frankrijk....ik hoop dat je tegen die tijd weer helemaal fit bent! Jij ook alvast n fijne vakantie!
Nicole

Silvia Linders zei

Lijkt me heerlijk om daar aan te schuiven!!! Hopenlijk gaat het jou ook lukken!!! Geniet er van, het is je gegund!!!
In ieder geval een fijne vakantie gewenst!! Groetjes,

Silvia.

lia zei

Hoe jij je vakantie ook gaat vieren, ik hoop dat het in ieder geval een ontspannende tijd voor je zal zijn. Hoop dat je reis door kan gaan, want je hebt het wel verdiend.

Liefs Lia

It's me zei

Ik hoop echt dat het gaat lukken lieve Hennie......pffff zo jammer dat je je niet fit voelt......doe rustig aan lieverd......liefs Ria...x !

Janny zei

Hoop van harte dat het gaat lukken, Hennie!
Zal je goed doen, denk ik.
Ik sliep ook altijd erg slecht maar heb sinds een paar maanden een slaapdrankje op basis van kruiden en een klein percentage slaapmiddel. Niet verslavend en het helpt perfect. Als je belangstelling heb laat maar weten.
Ik zou zo aanschuiven op je terrasje, wat gezellig!
Liefs en sterkte,
Janny

Janny zei

Hoop van harte dat het gaat lukken, Hennie!
Zal je goed doen, denk ik.
Ik sliep ook altijd erg slecht maar heb sinds een paar maanden een slaapdrankje op basis van kruiden en een klein percentage slaapmiddel. Niet verslavend en het helpt perfect. Als je belangstelling heb laat maar weten.
Ik zou zo aanschuiven op je terrasje, wat gezellig!
Liefs en sterkte,
Janny

Anoniem zei

Ik hoop dat je binnenkort op een van zo'n stoeltjes kunt gaan zitten, omringd door lieve mensen, lekker babbelen, gewoon genieten, de tijd vergeten...Even bijtanken en bijkomen van een zware tijd. Dat de scherpe randjes verdwijnen en plaats maken voor mooie herinneringen. En vooral dat je weer nieuwe herinneringen maakt, nieuwe genietmomentjes, kleine pareltjes van geluk...Het is je zo gegund...Dat je na terugkomst met een glimlach terugdenkt aan deze mooie vakantie. En mocht het niet lukken...ook niet erg...stapje voor stapje kom je ook vooruit. In je eigen tempo. Dat is ook vakantie...
Een hele fijne tijd toegewenst, daar waar jij je thuis voelt!
Liefs, Peetje

Hetty Schuiling zei

Hallo Hennie,

Ik heb dit ook een keer meegemaakt en wat ik ervan geleerd heb is, ga nooit op vakantie als je je niet helemaal goed voelt. Het is geen moeten en in het najaar is het ook mooi en rustiger. Iedereen heeft toch hoge verwachtingen van een vakantie en als je niet helemaal goed in je vel zit kan het toch vies tegenvallen en ben je verder van huis. Thuis blijven kan ook lekker zijn, gewoon even het hoeft niet, het komt wel weer als ik er aan toe ben. Mijn advies is, ga pas als je er echt zin in hebt en alle stress die een vakantie van te voren toch met zich meebrengt kan opbrengen. Liefs, Hetty.

All Seasons zei

Hoop dat je voldoende energie en krachten hebt om er tussen uit te gaan. Even ontspannen, jij hebt het nu zo nodig, Hennie! Verstand op nul en gaan genieten!! Maar ik geloof ook, hoe moeilijk dat voor jou zal zijn!
Ik schuif graag bij je aan om even gezellig met je te kletsen..

Fijne vakantie!!
Liefs
PatriciaDe liefste zei

Ik snap je zin én je tegenzin. Ik schuif in ieder geval graag even bij je aan op het zonnige terras.
Luister naar wat je gevoel en je lijf zeggen. Is het een overtuigende nee, dan komt er altijd wel een volgende keer. En is het ja, tja dan kan je je boeltje pakken en naar vive la France vertrekken. Echt doen, je gevoel en lijf hebben het 9 van de 10 keer bij het juiste eind.
Geniet van de kleine dingen, las ik net in een andere blog.
Heel veel liefs,
Mirjam

Nancy Blaauwgeers zei

Ik help je mee hopen Hennie. Ik hoop dat je goed tot rust komt in de vakantie. Groetjes, Nancy

Anna Marie zei

Of je nu naar Frankrijk gaat, of in Nederland blijft, ook ik wens je een hele lekkere vakantie waar in je lekker kunt bijtanken.

Anna Marie

Sober en Stijl zei

Hoop voor je dat je toch kunt gaan! van je plaatjes kun je ook echt al het franse sfeertje op snuiven:-)heerlijk.
Groetjes, Dorine

Marjonel M zei

Ik hoop dat je straks fit genoeg bent voor je trip naar Frankrijk om even heerlijk te ontspannen.

Fijne vakantie!
Liefs, Marjonel

inro soor zei

nou ik droom wel met je mee hoor! ik hoop van harte dat het voor je in het echt door kan gaan, sterkte he!
ps ben mn blog kwijt, nieuwe gestart met gelukkig mn oude berichten er weer in, ik ben echter wel mn volger kwijt..Snik:(
hoop dat je een kijkje wilt nemen, en mn blog weer wil volgen?
heel graag:)
groetjes, inge
sfeer in landelijke stijl nummer 2

inro soor zei

nou ik droom wel met je mee hoor! ik hoop van harte dat het voor je in het echt door kan gaan, sterkte he!
ps ben mn blog kwijt, nieuwe gestart met gelukkig mn oude berichten er weer in, ik ben echter wel mn volger kwijt..Snik:(
hoop dat je een kijkje wilt nemen, en mn blog weer wil volgen?
heel graag:)
groetjes, inge
sfeer in landelijke stijl nummer 2

flowers on my table zei

Dear Hennie, so sorry to hear that you are not feeling too well. I think perhaps you have been pushing yourself too hard.I hope that you will manage to take a nice relaxing holiday. Wishing you a restful weekend. With much love, Linda xx

Maison Beldecor zei

Hallo Hennie,
wir sind gerade aus Frankreich zurück es war so herrlich - ich drücke die Daumen dass Du Deinen Urlaub genießen kannst, ein bisschen Abwechslung ist immer gut!
Liebe Grüße
Bine

Jeanette zei

Wij gaan ook naar Frankrijk, helemaal naar het zuiden. Ik hoop dat jij ook je reis naar Frankrijk gaat maken. Wat zul je genieten. Ik wens je heel veel sterkte en kracht en hoop dat je wat Franse energie kan mee terugnemen naar Nederland.

Groet,
Jeanette