Room 17

Room 17

13 mei 2016

Antiekmarkt Frankrijk


 Antiekmarkt Montreuil

Franse brocantes, het blijft een verslaving! Hemelvaart, Pinksteren en Le Quatorze Juillet zijn uitstekende momenten om een bezoek te brengen aan de rommelmarkten in Frankrijk. Er is volop keus, de kramen zijn goed gevuld en het publiek verkeert in opperbeste stemming. Een leuke tip is de antiekmarkt in het plaatsje Montreuil ( Pas de Calais) op ongeveer 400 kilometer rijden van Utrecht. Montreuil sur Mer is een oud vestingstadje met schilderachtige huizen en pleinen. Ieder jaar op 14 juli wordt hier een sfeervolle antiekmarkt gehouden. De prijzen zijn gepeperd en het is flink hobbelen over de geplaveide straten maar de ligging en het weidse uitzicht vanaf de imposante stadswallen maken een bezoek zeer de moeite waard. De markt begint om zes uur ’s ochtends en duurt tot zes uur ’s avonds. Parkeren kan buiten de stadsmuren. Meer tips over de Franse brocantemarkten vind je op Tip & Trips pagina van www.room17.nl


8 opmerkingen:

It's me zei

Fijn weekend lieve Henny....liefs Ria x

Home and Lifestyle zei

Dat klinkt goed!

Fijn weekend Henny! Liefs, Ingrid

Easyliving zei

Begrijp ik goed dat je daar met Pinksteren heen toert...?;-)Liefs Dinka

Gea Loosman zei

Heel fijn Pinksterweekend!
Groetjes Gea

lia zei

Lijkt me heel leuk...

van alles wat in huis en tuin. zei

Wat jammer dat de prijzen niet meer zo zijn als een aantal jaren geleden hè....toen kon je nog eens heerlijk snuffelen! Veel plezier in Frankrijk!

groetjes Trijnie

Anneke zei

Ik hoop dat je het erg naar je zin hebt gehad. En mooie spullen gevonden.
Liefs Anneke

Anoniem zei

Ja, de Fransen zijn scheutig met de peper, zelfs op hun brocante-prijzen! Eigenlijk niet meer leuk om eens lekker te snuffelen. Natuurlijk maakt de omgeving veel goed en is het toch genieten van zo'n dag. En misschien tref je nog een 'patron' aan uit een achteraf boerendorpje, die de huisraad van zijn moedertje staat te verkopen...En anders is het lekker slenteren, op tijd een terrasje pakken met een pastis, en genieten van het speurend publiek tussen de kraampjes...olalalla!
Fijn weekend!
Liefs, Peetje