Room 17

Room 17

5 augustus 2010


Nostalgie
Een oude gehaakte sprei van wit katoen, handgemaakt en in originele staat. Het lijkt wel een waterval van kant. Gehaakte spreien zijn weer helemaal terug van weggeweest, je ziet ze steeds vaker opduiken in de brocante winkels. Mooi en nostalgisch op een oud spijlenbed, in een rieten mand met linnengoed, of in een Jeanne d'Arc Living interieur. Mijn eigen interieur is een tikje te strak voor een gehaakte sprei dus daarom verhuisd de sprei binnenkort naar de webwinkel :-)


10 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Grappig dat bepaalde dingen toch telkens weer terug komen, vaak ook in een net ander - gehaakt :-) - jasje!

Lieve groet, Ingrid

Willy zei

Prachtig handwerk is dat. Ik ben er ooit met één begonnen maar heb het helaas niet afgemaakt. Sinds kort haak ik weer maar aan zoiets groots begin ik maar niet meer.
Groetjes

Dagi Mara zei

Wunderschön! Und deine Fotos sind immer der Knaller! Reduziert und zurückhaltend- wie ich es mag.
Liebe Grüße na Holland!
Dagi

Yn'e Steeg zei

Daar is'ie dan..
wat zijn je foto's weer mooi geworden.

Groetjes, Jantsje

lia zei

Grappig dat het weer terug komt. Het zou nu ook niet meer bij mij passen, maar heb er ooit nog een gehaakt met een doorsnede van 2 meter. Pfff, als ik er nog aan terug denk lijkt het gisteren maar is toch meer dan 25 jaar geleden.

Lieve groet Lia

Unknown zei

O ja ik houd daar wel van, van zo'n gehaakte spreien. Mooie foto's ook!
Fijn weekend wenst je,
Nic☺le

Jeanette zei

Ik heb zelf toen ik thuis woonde een dergelijk sprei op mijn bed gehad. En volgens mij heeft mijn moeder deze nog steeds. Zoals je al zei het komt vanzelf weer terug.

Lieve groeten,
Jeanette

Trea zei

Ik heb er van de week nog ééntje meegenomen van een antiekboerderij hier in de buurt, heb er inmiddels 3 en het zijn stuk voor stuk kunstwerken en zo mooi wit, kan er echt van genieten...

Groetjes, Trea

butiksofie zei

Thanks for your lovely comment!And I love your pictures too. I have the same pillow but unfortunatly I do not have such gorgeous chair:-)!!!Have a nice time, Anja

Nancy Dooren ~ Nans zei

Ik vind de sprei prachtig! Wanneer komt ie in je webshop en wat gaat de sprei ong. kosten?
Hugs, Nans
nancyenwilfred@home.nl