Room 17

Room 17

9 november 2011Nog steeds herfst


Het is nog volop herfst, maar in veel winkels en tuincentra vliegen de kerstballen je alweer om de oren. Eerlijk gezegd ben ik nog niet in the mood voor kerst, eerst maar eens even rustig de herfst uitzitten. Bladeren opruimen in de tuin , snoeien, en een nieuwe beukenhaag planten want nu het tuinhuis er staat moet ook de beplanting weer worden aangepast. Meteen even een paar sfeerfoto's gemaakt want tijdens z 'on middagje in de tuin kom je natuurlijk allerlei leuke attributen tegen. Takken , kransen, manden en een winterplaid.
De tuintafel is inmiddels ook weer in novembersfeer gebracht, de foto's volgen nog.

24 opmerkingen:

Le Style zei

Oh, heerlijke sfeerfoto's van de tuin in de herfst!
Ja, het is overal kerst.....
Merk dat ik door de winkels en de blogs in kerstsfeer wel al nadenk over hoe ik het wil gaan vormgeven deze kerst.
Maar bij jou gewoon nog genieten van de herfst, geeft wel rust!
Fijne avond!!

Lieve groet

Passione Helena zei

Helemaal mee eens.. Dat Sinterklaas aanstaande zaterdag zijn intocht doet, direct na Sint Maarten, vind ik al vroeg...laat staan de kerst!
Wat staat je schuur toch gezellig! Prachtige sfeerfoto's!
Ik weet er alles van...als je ergens in begint te trekken, trek je alles overhoop, om het weer helemaal je eigen te maken. Het gaat bij ons op het moment niet anders

Geniet jij nog maar even van de herfst! Het schijnt nog aardig zacht weer te worden...voor de "horror winter" zijn intrede doet, hihi. ( toch kerst inkopen doen;-))

Fijne avond!
Liefs Helena

Corine(THUIS) zei

In middag in de tuin, heerlijk! Maar kom jij daar dan zomaar een winterplaid tegen?? Dat heb ik nou nooit :)
Groeten, Corine(THUIS)

Hannekie(Sisterly) zei

oo lijkt me zo heerlijk om onder een overkapping te kunnen zitten met een beker warme chocolademelk en dan zo een heerlijke plaid...oeps ik droom wel ff weg hoor...prachtig
liefs hannie

Home and Lifestyle zei

Al vind ik het nog veel te vroeg voor kerst, hier in het tuincentrum is het toch wel zo geweldig mooi en dat terwijl ik de 1e verdieping nog niet eens heb gezien. Daar kom je vanzelf in kerststemming, het ziet er echt prachtig uit.

Maar dat geldt ook voor jouw tuinhuis...een plaatje en super mooi!

Een fijne avond!! Lieve groetjes, Ingrid

Acquired Objects zei

What a beautiful porch and garden you have I could be very happy there!

Judith zei

Ja, kerst is voor mijn gevoel ook nog ver weg, maar het zal ook wel komen omdat het nog zo'n mooi weer is... En wat hebben jullie een heerlijk tuinhuis om nu nog van dat mooie weer genieten! Mooie sfeerfoto's! Bedankt voor het delen

Marjon zei

Wat een mooie sfeerplaatjes van jouw tuin echt super en kerst normaal kriebelt het al maar dit jaar nog niet.....fijne avond en groetjes Marjon

Mayflower zei

Ik ben helemaal verliefd op je tuinhuis en de overkapping daarvan. Wat staat je tuintafel en stoelen daar mooi bij Hennie en je heb alles zo sfeervol gedecoreerd. Ik ben vandaag de hele dag zoet geweest op een Kerstshow, kan mij eerlijk gezegd niet vroeg genoeg hihi.
Als je op het hertenkopplaatje met rechts klikt kan je deze zo opslaan bij je afbeeldingen en ook voor een post gebruiken als je dit leuk vindt.
Fijne avond en een lieve groet, Mea

lia zei

Ik kijk liever naar jouw tuinhuis dan naar de kerstspullen hoor. Ik ben daar ook nog niet aan toe, en ben ook niet zo van de kerstversiering. En het is nog steeds heerlijk om buiten bezig te zijn.

Lieve groet Lia

Claudia Leertouwer zei

Ik geniet met volle tuigen van de herfst maar het is kerst voordat je het weet...

Nicole Claudia zei

Ooo, kerstballen, ècht nog geen zin in. Inderdaad eerste gewoon lekker de herfst met al z'n mooie kleuren en dan mag de Sint en dán mogen de kerstballen weer in het zicht komen, hahaha.

Iedereen op z'n beurt hoor, hahaha. Ik wil wel van alles kunnen genieten en niet door elkaar. Wat een mooie plaid heb je over de stoel hangen, daar zal je afgelopen dagen als je buiten bent heerlijk van kunnen genieten in het zonnetje, dan heb je het niet koud.

Groetjes, Collie

All Seasons zei

Wat is dat genieten in jouw tuin. Mooi met al die bladeren..
Toch ben ik heel stiekem ook al een beetje met Kerst bezig. Maar dat komt ook omdat ik bij manlief op het kantoor de inrichting mag doen, wat kerst betreft. Ben takken aan het regelen en aan het oriënteren wat voor een kransen te maken. Maar verder, eerst Sinterklaas hoor..

Fijne avond
Liefs,

Miss M zei

Och, wat een prachtig tuinhuis heb je toch en dan die overkapping (of noem je dat een veranda??).
Wat zal dat daar toch lekker zitten zijn, zo met deze mooie dagen in het verschiet. Wel frisjes, maar de zon gaat schijnen hoor! Heerlijk.

Enjoy! Liefs, Marjolijn.

La Maison zei

Wat een prachtige sfeervolle plaatjes, ik zou er zo in willen stappen.

geniet van alles,
Hermine

Pauline zei

Wat een prachtige veranda heb je toch bij het tuinhuis. Sfeervolle decoraties worden ook niet meteen nat bij de eerste beste bui.
Ik ben al wel met kerstideetjes in mijn hoofd bezig maar wil er verder nog niet te veel mee bezig zijn. Had eigenlijk een nieuwe hangplant willen kopen maar wacht nog even om naar het tuincentrum te gaan want ik weet wel wat dat betekent.....
Liefs, Pauline

It's me zei

Tja...zouden wij nog in the mood komen dit jaar voor kerst ???..........pfffff......ik weet ut niet hoor...denk dat ik het dit jaar oversla.......xxx...

trump zei

I thought id stop by and post a comment since im checking out some new blogs. So greetings from the Amish settlement of Lebanon ,Pa. Richard from Amish Stories.

Met Brocant Label zei

Oh dat tuinhuis is toch een plaatje. En dan die sfeerfoto's erbij, geweldig. Ook al is kerst nog wat verder weg. Ik zie dit tuinhuis in kerstsfeer toch ook wel voor me !

Lieve groet,
Yvonne

Astrid zei

Wat een heerlijk plekje! Lekker om nog even in de tuin te rommelen.
Wij moeten ook nog een beukenhaagje verplaatsen en een hoge nieuwe beukenhaag plaatsen, dus laat de vorst nog maar even wegblijven.
Met een zacht weekend in het vooruitzicht nog even genieten.. en de kerst...die komt vanzelf wel. Groet van Kiki

Greet Lefèvre zei

Mooie mooie foto's Hennie!! Ziet er prachtig uit daar bij jou!!
Groetjes,
Greet

Janny zei

Ja, wat moet ik daar aan toevoegen: je tuinhuis is echt een plaatje! Heerlijk die sfeer.
En Kerstmis is voor mij nog geen issue. Nog niet over nagedacht.
Liefs,
Janny

Jeanette zei

Kerst, bij mij prijken sinds twee weken al de kerstlichtjes op allerlei manieren. Heerlijk, het kan mij niet vroeg genoeg. Al is het nu wat moeilijker om in de sfeer te komen omdat het nog zulk mooi zonnig weer is.

Groet,
Jeanette

Teesty zei

Heel erg mooi!