Room 17

Room 17

21 september 2016

ProvenceProvence

Weer terug van een heerlijke vakantie in de Provence. Genoten van het zonnige weer, de wijngaarden, olijfbomen, de streekmarkten en de brocantes. Gelogeerd in een sfeervolle gîte (www.leventdetoile.nl) aan de voet van de Mont Ventoux waar gastvrouw Helena Jurriëns met veel verve haar twee gîtes en gastenkamers runt. Alle kamers en gîtes zijn ingericht in brocante stijl, er is een veranda en vanaf het zembad (en je ligbed) heb je een fantastisch uitzicht over de de Mont Ventoux. Het beroemde Isle sur la Sorgue ( antiek walhalla) ligt op een half uurtje rijden en in de zomerperiode worden er overal in de regio brocantes gehouden. Ook de Provençaalse markten zijn een aanrader. Verrukkelijke olijven, vijgen, kruiden, tapenades en de bedwelmende geur van lavendel en Savon de Marseille. Tips over de brocantes volgen in een volgende blogpost. Nu eerst mijn koffer uitpakken, het gras maaien, en de achterstallige administratie bijwerken :-((

9 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat is Frankrijk toch een heerlijk land! Fijn dat je zo genoten hebt en nu proberen het vakantiegevoel nog een tijd vast te houden. Want voor je het weet draai je weer volop mee in de beslommeringen van elke dag!

Liefs, Ingrid

Margo van Schaick zei

Zo te lezen heb je een heerlijke vakantie gehad. De Provence is een prachtig gebied voor een woonliefhebber.
Gr, Margo

Margo van Schaick zei

Zo te lezen heb je een heerlijke vakantie gehad. De Provence is een prachtig gebied voor een woonliefhebber.
Gr, Margo

quiltsathome zei

Wat een prachtige foto's weer !
Ik ben benieuwd naar je volgende blog met tips over brocantes.
Hopelijk zijn die ook in Nederland ?

Corine(THUIS) zei

Fijn dat je zo'n prettig en sfeervol adres vond om je vakantie door te brengen! Prachtige foto's!

Anita Konijnendijk zei

Leuk om je blog te lezen, zeker omdat wij zowel in Room 17 als bij Helena in le vent d'etoille hebben gelogeerd. Heerlijk om de foto's te zien, het is er zeker prachtig. Groeten Anita Konijnendijk

van alles wat in huis en tuin. zei

Wat kan Frankrijk toch een heerlijke plek zijn om je vakantie door te brengen! Dat bewijzen die mooie foto's van jou weer!
Fijn dat je zo kon genieten van deze tijd en sterkte met de administratie, gras maaien en andere gewone klusjes die je altijd moet doen nadat je weg geweest bent!

groetjes Trijnie

Unknown zei

Als ik de foto's bekijk en je berichtje lees wil ik ook naar Frankrijk.
Het lijkt mij heerlijk om daar rond te dwalen!
Groetjes Gea

It's me zei

Welkom thuis......fijn hoor ...liefs Ria x