Room 17

Room 17

5 oktober 2016

Brocante l'Isle sur la Sorgue


l'Isle sur la Sorgue

Afgelopen september was ik op vakantie in de Provence en daar bezocht ik l'Isle sur la Sorgue, het beroemde antiek en brocante walhalla. 
Benieuwd naar mijn ervaringen? 
Lees dan de Trips en Tips pagina op de website : 

8 opmerkingen:

Ger zei

Oh...lá...lá....

Ben net terug van weggeweest en ik krijg al weer zin om weg te gaan na het lezen van jou heerlijke vakantie verhalen en ervaringen en met de prachtige en sfeervolle foto's erbij kan ik me wel voorstellen dat je genoten hebt Hennie,fijn.

En je fantastische logeeradressen nodigen ook uit om te gaan,wanneer ik mijn ogen laat dwalen langs die foto's droom ik ff weg achter mijn pee-cee-tje met de najaarszon die op mijn stramme rug door de erkerraampjes binnen valt op het einde van deze zonnige dag.


Bedankt voor het delen ☺☺!

Lieve groet,Gerhet moonhuis zei

Ooh voor mij alweer meer dan 10 jaar geleden dat ik daar was, maar ik vond het er wel superleuk! Inderdaad is de brocante heel duur, dat was toen al. Het is er zo sfeervol, ik heb een foto dat ik daar bij Café de France op het terras zit. Ooit wil ik hier nog wel een keer heen, ik vond het heel fijn daar.

Liefs Monica

Coby Breitner zei

Goeie foto's zal vast leuk zijn geweest.
Groetjes Coby

G-STYLE zei

Leuke ideen deel je altijd hier. Zou me heel erg leuk lijken om daar heen te gaan. Door de hoge prijzen misschien niet met de bedoeling om veel te kopen maar alleen al daar rondstruinen lijkt me heerlijk in de sfeervolle omgeving.

Fijne dag vandaan, hartelijke groet Gea

Mirjam zei

Wat een heerlijke plaatjes Hennie. Volgend jaar gaan wij zowaar ook weer een keer naar Frankrijk en als ik jouw foto's zie krijg ik al heel erg veel zin.
Fijne avond,
liefs,
Mirjam

Janny zei

Wij hebben onze vakantie ook in l'Isle sur la Sorgue doorgebracht. Was heerlijk, ook in een heerlijke gite daar gezeten.
De markt had ik al ooit een paar keer eerder bezocht, heel leuk, maar de spullen zijn bijna niet meer te betalen. Ook de antiekwinkels zijn heerlijk om rond te kijken maar je schrikt je een aap van de prijzen. Ik vind de warenmarkt eerlijk gezegd leuker.
Leuke foto van je!
Liefs,
Janny

van alles wat in huis en tuin. zei

Ik heb er al vaak foto's van gezien maar ben er nog nooit geweest. Maar het lijkt me zo leuk! We moeten ons daar dan maar als echte Hollanders gedragen: kijken/niet kopen...haha!
Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad!

Groetjes Trijnie

Judith zei

Deze komt vaak voorbij in de brocante wereld, en ook de schrikbarende prijzen worden vaak vernoemd... Voor een gewone bezoeker erg leuk om te bezoeken voor de sfeer alleen al, maar als je voor de handel gaat, tja...

Mooie foto's weer!

Fijne dag X